Ново поколение комплексна охранителна алармена с-ма с имобилайзер Pandora Smart v3 с вграден 4G LTE модем, оборудвана с всички съвременни технологии и нови функции, поддържа дори най-модерните автомобили от най-ново поколение, покривайки нарасналите нужди, създадени от съвременните възможности за интернет и мобилна телефония.
Благодарение на модерната схема на системата тя работи като стандартно оборудване, има и 2 CAN-BUS цифрови шини за данни, RX-TX шина, LIN и K-bus шина за най-новите модели. Дава възможност за дистанционно управление във всички възможни режими дори и в режим на отвличане , чрез мобилен телефон, както и чрез RFID имобилайзер на 2,4 GHz-2,5 GHz, GSM, GPS връзка и комуникира със всички функции и модули на превозното средство.
Pandora Smart - алармената с-ма съдържа най-голямата база данни в света за превозни средства и поддържа над 600 модела. 

Системата осигурява едновременен контрол на всички чувствителни и защитни зони. Работи като пълнофункционална алармена система със звукова ,светлинна сигнализация, GPS, GSM и управление от фабричното дистанционно на автомобила, четяща информацията за състоянието на автомобила дори ако е снабдена със 2 или 3 Can-Bus цифрови шини, LIN или K-bus.
Pandora Smart е със вграден последено поколение OEM имобилайзер RF и 4G LTE GSM модем за интеграция и проследяване -тракер към смартфони и онлайн приложение. Осигурена със всички предимства на Pandora-security system сигурност и дистанционно стартиране на двигателя и контрол на подгреви и отоплители, печки и другите системи интегрирани в автомобилът ви. Тя също така дава възможности на колата ви, да я включите в списъка на онлайн-контролирани модули.
Описание на продукта

Подобно на всички системи на Pandora, новата Pandora Smart v3 има всички необходими европейски и международни сертификати CE, EAC, E27, e-mark и най-добрата сертификация за автомобилна индустрия IATF 16949: 2016. Това официално удостоверява най-високото качество, уникалния дизайн и привеждането в съответствие с критериите и предложенията за дизайн, производство и ефективност на продуктите на Pandora, както и абсолютна съвместимост с електрическите и електронните системи на автомобилите.

ДИСТАНЦИОННО ЗАПАЛВАНЕ - REMOTE START & ТЕЛЕМЕТРИЯ
Оптимален контрол, проследяване и решения - можете да използвате OEM-фабричното дистанционно - ключ на колата Дистанционно запалване-Remote Start , Bluetooth Tags, приложение за смартфони и уеб браузър за достъп до обширната функционалност на системата в автомобила.
Вграден GSM модем позволява да провеждате разговори със системата, изпращане на SMS, да давате команди чрез телефона и да ви достави телеметрична информация от всяко WEB устройство което ползвате.
Дистанционно запалване на системата с вграден без ключ байпас -KEYLESS на оригиналните имобилайзери за много от популярните марки автомобили
Опции за автоматично стартиране на двигателя, turbotimer и контрол върху двигателя.
Вграден в ударен датчик , датчик за движение и датчик-сензор за наклон, подкрепени от гениални адаптивни алгоритми осигуряват интелигентна защита, малък по размер и лесен за използване той е вграден в системата и надеждно работи дори и в екстремни климатични условия.

ТЕЛЕМЕТРИЯ И ПРОСЛЕДЯВАНЕ
Чрез OEM дистанционното, Bluetooth тагове, GSM, GPS/GLONASS модем и онлайн услуга ви позволява да следите различните параметри на колата, история, събития  с оглед да го проследите безкрайната историята на автомобила.

PANDORA CONNECT - ВСИЧКО, КОЕТО СЕ СЛУЧВА С ВАШЕТО ПРЕВОЗНО СРЕДСТВО, ВАШИЯТ СМАРТФОН Е ИНТЕГРИРАН 
Пълен достъп, контрол и управление на личен автомобил и автопарк, достъпни чрез безплатните приложения на Pandora за iOS и Android. Интернет уведомления (PUSH нотификации ), режим активна охрана, локация Подробна история на събитията и движение-маршрут на автомобила Гъвкаво регулиране на режимите на работа на телеметричната система, включително автоматично стартиране на двигателя по график (ден, дата, час) Гъвкава настройка на известията (PUSH, SMS, гласово набиране, нотификации) към и от различни номера и устройства Многофункционални програмируеми бутони за управление.

GPS / GLONASS ПОЗИЦИОНИРАНЕ
Новата Pandora Smart v3, с вграден GPS / GLONASS приемник, локализира автомобила незабавно и точно. Поддържа датата и часа на алармената система в синхрон, така че историята на събитията винаги да съдържат точна дата и координатни данни. По този начин собственикът винаги разполага със информация - статистика за използването на превозното средство, като пътуване, средна скорост, общи километри, престой, зареждане с гориво, неравности по трасето, ускорение и много други.

УВЕДОМЛЕНИЯ ЧРЕЗ GSM, PUSH, GPRS, DTMF, SMS
Вграден GSM 4G LTE GPS GPRS модем, изисква местна nano-SIM карта (не е налична в комплекта) и позволява на системата да провеждате разговори, да изпращате текстови съобщения, да давате и приемате команди чрез телефон или достъп до онлайн услугата.
С помощта на интегрирания 4G LTE GSM модем, мобилната мрежа  GPS / GLONASS приемник, автомобилът винаги е в режим Активна Защита. Системата следи в реално време положението и състоянието на автомобила, в същото време връзката на системата с мобилната мрежа и сърварите на Pandora. В случай на прекъсване на комуникацията, собственикът незабавно получава информация, за да предотврати всякаква злонамерена намеса (смущения- ТАПА), теглене, вдигане или каквато и да е друга злоумишлена намеса върху превозното средство.
Дистанционно запалване - Remote Engine
 

МОБИЛНИ ПРИЛОЖЕНИЯ PANDORA CONNECT за iOS и Android
Всичко в едно: автомобил, охранителна телеметрична алармена с-ма и смартфон. Контролът, мониторингът, настройката на системите, параметрите и управление на вашия автомобил са достъпни чрез специализираното ни приложение за мобилни устройства: смартфони, таблети, компютри, iPhone, iPad, Android и iOS. Сега системата е оборудвана и с Bluetooth интерфейс – приложение, което предоставя возможност за смяна на каналите за контрол между Bluetooth и Интернет, използването на смартфон като TAG трансмитер за имобилайзер дава възможност за допълнителни настройки и системни параметри на системата.

ИНТЕРНЕТ УСЛУГА pandora-on.com
Позволява контрол в реално време на автомобилния парк Системата може да контролира пробег, разход на гориво, да формира часове за работа на двигателя, за всеки автомобил или за автопарк. Услугата Ви позволява гъвкаво да коригирате и регулирате множество правила: ограничения за скорост, маршрут за движение, престой и много други. Системата може да генерира повече от 10 вида различни отчета за всеки автомобил или група автомобили поотделно, както и по зададен от вас период от време.

МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН ЗАЩИТЕН КРИПТИРАН RF РАДИОИНТЕРФЕЙС на 2,4 GHz - 2,5 GHz
На базата на този интерфейс, функциите на имобилайзера против кражба с транспондери TAG и управлението на безконтактни радио релета за блокировки, повишават значително защитата срещу отнемането и кражбата на автомобила Ви. Съвместимост и работа с допълнителни безконтактни устройства на 2,4 GHz: GPS / GLONASS приемници NAV, модули в двигателното, отделение RHM, радиореле за блокировка RR, Smart Watch часовник RW, безконтактни и безпроводникови датчици, DMS сензори, и безконтактен програматор RMP - с помощта на които е възможно дистанционно и отдалечено да актуализирате и променяте настройките на софтуера с помощта на таблет, смартфон, компютър и др.

РАДИО ИНТЕРФЕЙС BLUETOOTH 4.2 LOW ENERGY
Преминаването към новия протокол BLE подобрява качеството на 2.4 GHz радио интерфейс, осигуряващ най-стабилна комуникация, дори при смущения в градски условия, увеличава радиусa на зоната на покритие, предоставя възможност за прилагане на най-новите регулируеми алгоритми и разпознаване на транспондери TAG. Поддържа и работи с допълнителни безконтактни RF и Bluetooth устройства: GPS/GLONASS, NAV BT, подкапачни модули, RHM BT, радиорелета за блокировка BTR, безконтактни датчици за врати DMS BT и други.

ИМОБИЛАЙЗЕР БАЙПАС - БЕЗПЛАТНО ДИСТАНЦИОННО СТАРТИРАНЕ НА ДВИГАТЕЛЯ
Нашата PANDORA Smart има интегрирана алгоритмична имобилайзер байпас система, която работи със много популярни марки и модели автомобили - включително Mercedes, Audi, BMW, VW, Infiniti, Toyota, Lexus, Renault / Dacia, Nissan, Mitsubishi, Mazda, Opel, Kia и т.н.

ТЕХНОЛОГИЯ КЛОНИРАНЕ CLONING*
Сложният ни алгоритъм увеличи многократно списъка с автомобили, поддържани чрез функцията безключово запалване, благодарение на уникалната ни система и високите технологични възможности на сървъра ни. Възползвайте се от ценовото предимство и удобството на вградената опция за байпас на имобилайзера. Най-сигурното и удобно безключово стартиране 
*Пълният списък на автомобилите, поддържани с безключово  палене е на разположение в програмата AlarmStudio, или на http://loader.alarmtrade.ru/
Smartphone Apps
Pandora Connect (за Android OS) и (за iOS) приложението позволява да работите с различни параметри на системата, както и телеметрия и проследяване от вашия смартфон.
За IOS и Android -може да свалите безплатно приложението съответно от App Store или Google Play.

Pandora Online Pandora ProКОНТРОЛ НАД ПЕЧКА, ОТОПЛИТЕЛИ И ПОДГРЕВИ
Системата позволява отдалечен контрол над най-популярните системи подгреватели на двигател или печка като Webasto или Eberspaecher, включително последователно предварително подгряване и затопляне. Системата може да бъде пряко свързана и чрез CAN-шина, LIN и K-bus.

ИНТЕЛИГЕНТНО УПРАВЛЕНИЕ И КОНТРОЛ
Контролирайте системата от фабричния OEM ключ, Hands Free с (ТАГ транспондери) RF tag, от своя смартфон или почти всяка ситема с интернет връзка.

ПЪЛНА ЗАЩИТА И СИГУРНОСТ
Интегриран шок датчик , датчик за движение и 3D акселерометър използват сложни алгоритми, за да се осигури адекватен отговор на всяко събитие. Системата следи всяка възможна зона - врати, багажник, преден капак, сензори, педала на спирачката, педала на газта, обороти на двигател, движение, предавка на скоростната кутия, напрежение и т.н.

 

АКТИВНА ЗАЩИТА
При задействане на Активна Защита, нашите сателитни системи и сървъри, чрез интернет приложението pandora-on.com , постоянно следят, контролират връзката и кординатите на автомобила. В случай на промяна или заглушаване на сигнала към превозното средство, собственикът ще получи съобщение от интернет услугата ни.

ВАШАТА ЛИЧНА БЕЗОПАСНОСТ
Ако сте попаднали в злопоука, дори и без да натиснете паник бутона на алармата, тя автоматично ще определи режимите и състоянието на автомобила като изпрати текущи координати на Вашите близки или на посочените от Вас лица с час, дата и местоположение. Информацията ще бъде запазена в историята на безкрайната база данни към приложението.

ВГРАДЕН 3D ДАТЧИК ЗА УДАР / НАКЛОН / ДВИЖЕНИЕ
Вграден 3-х координатен акселерометър и усъвършенствания алгоритъм за обработка на данни, контролира всички зони при наличие на удар / наклон / движение и блокира двигателя при наличие на движения. Използването на нов високочувствителен и изключително стабилен акселерометър повишава многократно интелектуалната защита срещу фалшиви сработвания и аларми.

ЕНЕРГИЙНА ЕФЕКТИВНОСТ
Системите за телеметрия и сигурност Pandora са съвместими с всички съвременни автомобили, консумацията на енергия отговаря на всички изисквания и критерии на автомобилните производители, дори и като недопълнително оборудване.

ЛЕСНА ЗА ИНСТАЛАЦИЯ
Pandora Smart - всички основни функции са достъпни след свързване само на 4 проводника към автомобила. Той използва интегрираната CAN-BUS система за достъп до мрежата на автомобила. Всички функции на системата могат да бъдат програмирани чрез Смарт телефон Pandora Specialist или чрез микро-USB кабел като използвате PC.
4G LTE / GSM модем с керамична антена
Вграден GPS / GLONASS-приемник.
Слот за nano-SIM.
Цифров 2хCAN / LIN интерфейс.
IMMO-KEY порт и байпас на фабричен имобилайзер.
Поддръжка на мобилно приложение за iOS и Android.
Индивидуален ПИН-код за деактивиране на алармата за изключване на имобилайзера.
Режим „свободни ръце“ за активиране / деактивиране без използване на дистанционно.
Режими Antihijack 1 и Antihijack 2.
Автоматично активиране.
Режим на валидатор.
Алгоритми на байпас без ключ на оригиналния имобилайзер.
Вграден GPS / GLONASS-приемник
Вграден модул 2,4 GHz с поддръжка на протокол Bluetooth 4.2 Low Energy.
Диалогово кодиране на командите за управление.
Индивидуален 128-битов код за криптиране.
Възможност за свързване на 2  блокиращи релета Pandora BTR101 и до 6 Bluethoot модули или блокиращи релета.
Вграден акселерометър за определяне на движение и удар с адаптивен алгоритъм за обработка и контрол на чувствителността чрез дистанционното.
Усъвършенстван процес на четене на данни от сензора, премахвайки възможностите за фалшива аларма
Вграден температурен сензор.
Актуализации на софтуера чрез вграден микро-USB порт.

Гаранция 36 месеца.
 
Pandora Smart v3 предоставя на своя собственик пълна информация и управление, от безплатното приложение за мобилни устройства Pandora Connect за iOS и Android, таблет и от уеб сайта на Pandora- онлайн.
4G технология: Бърза и стабилна комуникация с автомобила в 4G / 3G / 2G.


Напиши мнение

Note: HTML се приема!
    Лоша           Добра

Pandora Smart V3 охранителна телеметрична алармена с-ма с 4G LTE GSM GPS/GLONASS App имобилайзер

  • Производител: Pandora
  • Код на продукта: Pandora Smart V3
  • Произведено в: Russian Federation
  • Наличност: В наличност
  • 658.00 лв


Подобни продукти

Pandora Mini интерфейсна алармена система със имобилайзер

Pandora Mini интерфейсна алармена система със имобилайзер

Pandora Mini е усъвършенствана Can-Bus алармена система за сигурност със вграден имобилайзер, RF тра..

364.00 лв

Микровълнов датчик Pandora VS-22D

Микровълнов датчик Pandora VS-22D

Pandora VS-22 D е микровълнов датчик за алармени системи Pandora. Двузонален микровълнов датчик с ре..

61.00 лв

Модул за дистанционно запалване Pandora RMD-8

Модул за дистанционно запалване Pandora RMD-8

Модулът Pandora RMD-8 значително разширява функционалността на алармените системи за сигурност които..

117.50 лв

Pandora RHM-03BT Имобилайзер 2.4GHz - модул

Pandora RHM-03BT Имобилайзер 2.4GHz - модул

Модулът Pandora RHM-03 BT, е съвместим с Pandora Smart алармена система.Модулът се монтира под предн..

179.20 лв

Безконтактен имобилайзер Pandora BTR-101 2.4 GHz

Безконтактен имобилайзер Pandora BTR-101 2.4 GHz

Имобилайзера Pandora BTR-101 е модул за блокиране на запалването, което взаимодейства със всички бло..

138.80 лв

Интерфейсна алармена система Pandora Professional със GPS GPRS GSM App и имобилайзер

Интерфейсна алармена система Pandora Professional със GPS GPRS GSM App и имобилайзер

Pandora Professional e ОЕМ интерфейсна алармена система и е абсолютният световен шампион в областта ..

1,469.00 лв

Pandora Smart Pro аларма GSM GPS GPRS App имобилайзер

Pandora Smart Pro аларма GSM GPS GPRS App имобилайзер

Pandora Smart PRO е интерфейсна алармена с-ма със GPS, GPRS, GSM, App, Телеметрия и много други функ..

821.00 лв

Pandora Light Pro Can-Bus интерфейсна аларма

Pandora Light Pro Can-Bus интерфейсна аларма

Pandora Light Pro е интерфейсна алармена с-ма OEM, съдържа модул за дистанционно стартиране - з..

579.00 лв

Безжичен магнитен датчик Pandora DMS-100BT

Безжичен магнитен датчик Pandora DMS-100BT

Безжичен датчик за врата DMS-100BT е предназначен за дистанционно разпознаване на удар, въртене, нак..

89.60 лв

Безконтактен имобилайзер Pandect IS-350i

Безконтактен имобилайзер Pandect IS-350i

Имобилайзерът Pandect IS-350i на Pandora е безжично устройство - имобилайзер независим от алармата н..

185.00 лв

Имобилайзер байпас модул Pandora DI-2

Имобилайзер байпас модул Pandora DI-2

Байпас модул за временно симулиране на наличието на чип - имобилайзер в превозното средство Pandora ..

28.60 лв

Pandora EYE GPS тракер GPRS LBS

Pandora EYE GPS тракер GPRS LBS

Pandora EYE е GPS, GPRS, LBS GLONASS тракинг устройство, първото ни самостоятелно (Stand Alone) за п..

231.90 лв

Pandora Smart Moto GPS GPRS GSM алармена система

Pandora Smart Moto GPS GPRS GSM алармена система

Pandora Smart Moto е комплексна алармена система за мотоциклет с GPS, GPRS, GSM, Имобилайзер 2.4 GHz..

698.00 лв

Модул за заключване на преден капак DefenTime V5

Модул за заключване на преден капак DefenTime V5

Универсален електромеханичен модул за заключване на предния капак DefenTime V5 произведен в Русия.Пр..

128.90 лв

Аларма за кемпер Pandora CAMPER с GPS GSM GPRS имобилайзер

Аларма за кемпер Pandora CAMPER с GPS GSM GPRS имобилайзер

Pandora CAMPER е OEM Премиум клас охранителна алармена с-ма с телеметрия, GSM, GPS, GPRS, LBS, App,&..

1,224.90 лв

Алармена система Pandora Professional с GSM GPS GPRS App и имобилайзер DXL 5000L V2

Алармена система Pandora Professional с GSM GPS GPRS App и имобилайзер DXL 5000L V2

Pandora Professional DXL 5000L V2 е Премиум клас Комплексна охранителна телеметрична алармена с-ма с..

1,469.00 лв

Тракер с автономно захранване GSM GPS LBS GPRS Pandora EYE PRO

Тракер с автономно захранване GSM GPS LBS GPRS Pandora EYE PRO

Pandora EYE PRO е най-съвременния GSM, GPS, LBS и GPRS тракер с автономно захранване, предназначен д..

469.00 лв

Интерфейсна аларма Pandora LIGHT V2 с дистанционно стартиране

Интерфейсна аларма Pandora LIGHT V2 с дистанционно стартиране

Pandora Light V2 е ОЕМ интерфейсна алармена охранителна система. Модул RMD-5 за дистанцион..

434.80 лв

Pandora ELITE v2 GSM 4G/LTE GPS GPRS APP Bluetooth имобилайзер

Pandora ELITE v2 GSM 4G/LTE GPS GPRS APP Bluetooth имобилайзер

PANDORA Elite v2 Флагманът, е Премиум – Бизнес клас Комплексна охранителна телеметрична алармена с-м..

1,559.60 лв

Pandora CAMPER PRO GSM GPS GPRS App аларма за кемпер

Pandora CAMPER PRO GSM GPS GPRS App аларма за кемпер

Pandora CAMPER PRO Премиум клас охранителна телеметрична алармена с-ма с GSM 3G/2G, GPS, GPRS, LBS, ..

1,999.90 лв

Тракер GSM GPS Keetec GPS Sniper Max

Тракер GSM GPS Keetec GPS Sniper Max

GSM GPS тракер Keetec GPS Sniper Max е проектиран да локализира текущото положение на автомобила чре..

308.80 лв

Pandora Smart Pro V3 Охранителна с-ма 4G LTE GSM GPS GPRS APP имобилайзер

Pandora Smart Pro V3 Охранителна с-ма 4G LTE GSM GPS GPRS APP имобилайзер

Pandora Smart Pro V3 е първият модел от ново поколение Премиум клас съвременни комплексни охран..

989.00 лв

Pandora Light Pro V2 Can-Bus интерфейсна аларма имобилайзер APP

Pandora Light Pro V2 Can-Bus интерфейсна аларма имобилайзер APP

Pandora LIGHT PRO V2 интерфейсна охранителна алармена с-ма с Bluetooth, имобилайзер, APP, диста..

589.00 лв

Pandora Mini V3 интерфейсна алармена система Bluetooth имобилайзер и app

Pandora Mini V3 интерфейсна алармена система Bluetooth имобилайзер и app

Pandora MINI V3 е първокласна охранителна алармена с-ма с имобилайзер за превозни средства..

364.00 лв

Pandora Light v3 Can-Bus интерфейсна аларма с дистанционно стартиране

Pandora Light v3 Can-Bus интерфейсна аларма с дистанционно стартиране

Pandora Light v3 edition 2021 е охранителна алармена система с телеметрия и дистанционно с..

434.80 лв