Pandora Smart Moto е комплексна алармена система за мотоциклет с GPS, GPRS, GSM, Имобилайзер 2.4 GHz за охрана, CAN -BUS шина, дистанционно запалване, транспондер TAG, състояща се от базов модул - водоустойчива, прахо и влаго защитена, включваща GPS приемник за позициониране от 58 сателита GPS (31) GLONASS (27), съвременен модем GPRS / GSM, интерфейс от ново поколение с Bluetooth 4.2, резервна акумулаторна аварийна батерия -автономно захранване и водоустойчива сирена PS-330, Pandora SMART MOTO е специално разработена за монтаж на мотоциклети, ATV - АТВ, Джет-ски, снегоходи, лодки, яхти, и плавателни съдове.
Система която е оборудвана с всичко необходимо, за да се осигури надеждна защита за всеки мотор - мотоциклет, яхта, скутер, АТВ и други превозни средства със 12 V захранване.
Мощен 32-битов ARM процесор с интелигентни алгоритми за икономия на енергия. Разширява зоната за управление на системата и сигнализира за аларми, нотификации и събития, настъпващи или настъпили в превозното средство, чрез клетъчните мрежи. Осигурява постоянна надеждна връзка на автомобила с интернет услугата, което ви позволява гъвкаво да конфигурирате системата в роуминг и райони с лошо покритие на GSM мрежата. Повишава ергономичността на работата на системата. Колата винаги е в контакт с вас, винаги в онлайн услугата ни. Определя координатите чрез базовите станции на клетъчната мрежа. Позволява ви да получите географските координати на автомобила чрез клетъчната мрежа и да определите местоположението на автомобила, на открито, в гаражи, подземни паркинги и други места без GPS сигнал. Системата осигурява най-високо ниво на лична безопасност на собственика и превозното средство. Ако нещо ви застрашава - просто натиснете бутона на Дистанционното или през приложенито, системата ще уведоми вашите близки и специалните услуги, че имате проблеми, ще изпрати текущите координати на автомобила ви. Ако сте в злополука, системата автоматично ще открие наличието на сблъсък на колата и ще уведоми близките ви, че сте в беда, Smart системата ще изпрати текущите координати на автомобила, като фактите ще на аварията ще се запишат в безкрайната история на събитията в Интернет услугата ни. Увеличава значително потенциала на съвременната ни Смарт система против кражба на колата, като я прави част от фабричното електрическото оборудване. Системата поддържа едновременна работа с две цифрови Can-Bus шини, поддържа LIN, K-линия, K-Bus, P-Bus, W-Bus. Вградена и Multi-система за високоскоростни CAN-BUS интерфейси, позволява да монтирате системата дори и на най съвременните автомобили, оборудвани с цифрови шини с трансфер до 1 Mbit/sec. Позволява ви дистанционно и автоматично стартиране на двигателя, като надеждно контролира параметрите на двигателя и състоянието на автомобила. Най-гъвкавата и ефективна система за автоматично стартиране на двигателя. Възможни начални условия: Периодично; В даден момент; При напрежение; При температура; При команда от вас. Функцията за Турбо-Таймер поддържа двигателя запален ви позволява правилна употреба с турбо компресорни двигатели, като автомобила е под охрана с работещ двигател и без ключ. Модерният високопроизводителен процесор Cortex-M4 позволява използването на най-съвременните функционални алгоритми за работа със системите за сигурност - алгоритми за байпас на имобилайзера и сложната обработка на вградения акселерометър, при който шок, наклон и сензори за движение се изпълняват както и за определяне на качеството на шофиране.
Трансмитер - TAG се използва като идентификатор на собственика и работи на 2,4-2,5 GHz - само тогава, когато е във опсега на системата блокирането на двигателя ще бъде изключено. Миниатюрният му размер осигурява удобство, комфорт и сигурност. Системата е оборудвана с Bluetooth-интерфейс на 2,4-2,5 GHz позволяващ да свържете допълнително, WiFi-блокировка, RFID трансмитери  GPS антена и много други модули, които значително разширяват функционалността на системата. Система против отвличане или изваждането ви от превозното средство, дори и при работещ автомобил. Мобилно приложение за Android, iOS, PC, Таблет и други операционни системи - контролират основните функции на системата за сигурност, (система за управление и защита, работата на двигателя, както и стартиране на двигателя, подгреватели и др.), достъп до безкрайната историята на събитията; местоположение, бордово напрежение, температура на двигателя и купето, налично гориво, сензори, датчици и много други. Въз основа на тази функция със безжични трансмитери - TAG и на 2,4 GHz, управлявате безжично системата; отключване, заключване, разпознаване на собственика, анти-кражба, дистанционно запалване, безключово отключване/заключване - hands-free и повишава максимално защитата на колата против кражба. Поддържа и контролира допълнителни устройства на 2,4 GHz. Програмиране, инсталиране и настройка на Смарт системата чрез USB mini порт. Контрол на клаксон, сирена и други.
GPS Глобална система за позициониране GPRS комуникация General packet radio service При поставянето на автомобила под активна защита, интернет услугата непрекъснато следи присъствието на GSM комуникация и координатите на автомобила. Изключителна функция на защита от "заглушители - тапа" теглене или при репатриране. При загуба на комуникация с колата, собственикът веднага ще получи предупреждение от интернет услугата ни. Пандора-SATELLITE е денонощна услуга с Център за реагиране, предназначена за клиенти със системи Pandora / PanDECT против кражба с функционалност GSM/GPS/GLONASS. Ние предлагаме модерно висококвалифицирано обслужване, насочено към подобряване на качеството на живот на нашите клиенти. Pandora Alarm Studio Приложение за програмиране на над 500 функции(в зависимост от модела на с-мата и автомобила) на Smart алармената с-ма. Алгоритъм за криптиране AES с индивидуални ключове за шифроване от поне 128-256 бита за всяка система и интерактивен динамичен обмен на информация гарантира невъзможността за интелектуално (електронно) хакерство или сканиране. Основният модул има вградена резервна батерия, която ще позволи на алармата да остане в контакт за няколко часа след изключване на главното захранване, като незабавно докладва за това събитие.
  
Възможността за използване на вградения CAN интерфейс ви позволява да работите с разширена информация дори от най-модерните мотоциклети BMW, Ducati, BRP и др. снабдени с CAN-BUS шини.

Известно е, че всеки мотор - мотоциклет, яхта, скутер, АТВ и други превозни средства са много по-лесни за кражба от автомобил, и се нуждаят от високи нива на защита.
Pandora Online за Android и Pandora Pro за iPhone приложенията позволяват пълно управление на системата и проследяване на превозни средства в реално време от телефона или от интернет страницата на Pandora - pandora-on.com
     Pandora Smart Moto GPS     Pandora Smart Moto
Вградените координати на GPS / GNSS приемник ви позволяват да се възхищавате на мото маршрутите си и да споделяте високоскоростни записи с приятелите си чрез нашите мобилни приложения.
Собственикът ще може да избере подходящия специален графичен интерфейс на мобилното приложение за контрол, наблюдение на състоянието и настройка на системата. И най-вече искаме да отбележим, че тази моторна система ще бъде управлявана с помощта на вече познатите и обичани приложения Pandora Pro (iOS) и Pandora Online (Android OS).
Pandora Moto GPS

Имате незабавни уведомления за аларма за всяко нарушение, състояние, температура - на двигател и външна , бордово напрежение, локация, контрол на географските граници (геозони), в които ще се движи превозното средство и всички нотификации и събития в безкрайната история от използването на алармата.
Консумацията на енергия е само няколко милиампера (mA) в режим охрана, със специален алгоритъм се контролира живота на основната батерия, когато се изтощи, системата превключва на режим "автономен" в сътрудничество с вградената батерия на алармената система, като осигурява ефективна защита за няколко месеца.
Anti-Jammer функция: Pandora Smart Moto разполага с допълнителен защитен щит - АКТИВНА СИГУРНОСТ на Вашето превозно средство. Когато е активирана опция "Активна защита", алармената система на Pandora е в постоянна комуникация с интернет сървърите на компанията, за да се контролират GSM / GPS сигнали в реално време. Така че, въпреки стремежа на крадци да се опитват да използват специално оборудване, за да блокират GSM или GPS сигнала, Jammer - (тапа) устройства, блокирайки всяка алармена комуникация или радиочестотен сигнал, чрез СЪРВЪРИТЕ на Pandora тези устройства се разпознават и собственика получава уведомление - нотификация чрез Push-Уведомителни съобщения към приложението, както и на електронна поща.
Наличието на Bluetooth интерфейс 4.2 ви позволява да използвате допълнителни безжични DMS-100BT сензори, за охрана на гаража, двора или куфарите, безжично реле BTR-101 за най-добрата защита срещу кражба, дори ако крадците намерят, демонтират, повредят основната алармена система, безжичното реле BTR-101 за блокировка остава активно.

Защитни зони
С Pandora SMART MOTO можете да защитите следните независими зони, като получите съответните уведомления, нотификации, позвънявания със алармено събитие на мобилния си телефон, на имейл или на уеб страницата на Pandora:
Повдигане
Наклон
Движение
3D акселерометър
Шоков датчик- удар (предупреждения)
Шоков датчик- удар (аларма) 
Контакт-ACC

Блокиране на двигателя
Crash сензор при падане, при инцидент, авария, при нужда от помощ
Блокировка запалване
датчик за седалка
Критичен спад на напрежението на батерията
Багажното отделение
Страничен багаж - куфари и други
2-зонов обемен датчик (опция)

Централа -алармена с-ма.
Иммобилайзери Тагове (2 бр.)
Пластмасова карта с PIN код
Ел. проводници за монтаж
Авариен бутон VALET с трицветна светлина индикация
Реле за блокиране на двигателя
Магнитен контактор за седалка или др.
Аналогов температурен датчик
Pandora PS-330 пиезо сирена
Поддържащи материали
Ръководство за потребителя

Напиши мнение

Note: HTML се приема!
    Лоша           Добра

Pandora Smart Moto GPS GPRS GSM алармена система

  • Производител: Pandora
  • Код на продукта: SMART MOTO
  • Произведено в: Russian Federation
  • Наличност: В наличност
  • 698.00 лв


Подобни продукти

Pandora Smart аларма GSM GPS App immobilizer

Pandora Smart аларма GSM GPS App immobilizer

Pandora Smart е топ моделът, най-доброто излизало на пазара (техническото съвършенство в миниат..

598.00 лв

Pandora Light + алармена система

Pandora Light + алармена система

Алармената система Pandora Light + е съвместима със всички автомобилина 12V захр. напрежение. С моду..

392.40 лв

Pandora Mini интерфейсна алармена система със имобилайзер

Pandora Mini интерфейсна алармена система със имобилайзер

Pandora Mini е усъвършенствана Can-Bus алармена система за сигурност със вграден имобилайзер, RF тра..

364.00 лв

Безконтактен имобилайзер Pandora BTR -101 2.4 GHz

Безконтактен имобилайзер Pandora BTR -101 2.4 GHz

Имобилайзера Pandora BTR-101 е модул за блокиране на запалването, което взаимодейства със всички бло..

128.80 лв

Аларма за мотор Pandora Moto

Аларма за мотор Pandora Moto

Pandora MOTO е Алармена система която е оборудвана с всичко необходимо, за да се осигури надеждна за..

439.00 лв

Pandora Smart Pro аларма GSM GPS GPRS App имобилайзер

Pandora Smart Pro аларма GSM GPS GPRS App имобилайзер

Pandora Smart PRO е интерфейсна алармена с-ма със GPS, GPRS, GSM, App, Телеметрия и много други функ..

821.00 лв

Безжичен магнитен датчик Pandora DMS-100BT

Безжичен магнитен датчик Pandora DMS-100BT

Безжичен датчик за врата DMS-100BT е предназначен за дистанционно разпознаване на удар, въртене, нак..

84.60 лв

Интерфейсна алармена система Pandora Light DX-050L с дистанционно палене

Интерфейсна алармена система Pandora Light DX-050L с дистанционно палене

Pandora Light DX-050L е наследник на Pandora DX-50, подобрен и модернизиран, включително в съответст..

309.00 лв