Pandora Professional e ОЕМ интерфейсна алармена система и е абсолютният световен шампион в областта на автомобилната сигурност, комфорт и функционалност за вас и вашето превозно средство със добавените над 100 оперативни функции и над 500 програмни функции за настройки.
Pandora Professional е комплексно решение, което включва всички налични функции за сигурност и обслужване, както и допълнителна лична безопасност и е със най-високата конфигурация за потребителски опции, оборудване и сигурност в света.


Изисква се експертна инсталация (монтажът на тази алармена с-ма отнема около 2 дни).
Не препоръчваме монтажът на алармената с-ма да се извърша от неоторизирани сервизи или монтажни центрове.

Кратко описание на продукта
 
Онлайн информационна услуга
 
Онлайн услугата pandora-on.com ви позволява да наблюдавате, контролирате и настройвате параметрите на автомобила си с помощта на компютър, смартфон, таблет, мобилен телефон, смарт часовник, LCD дистанционното у-ние в комплекта или с интернет връзка. Можете да разглеждате историята на събитията, нотификациите активирате, настройвате или коригирате или деактивирате функции и настойки на системата, както и всички други над 500 функции, може да проследявате и безкрайната  история на автомобила си. Всяко събитие се съхранява с действителното време, дата, час, местонахождение, скорост и другите над 100 налични нотификации.
 
Мощен 32-битов ARM процесор с интелигентни алгоритми за икономия на енергия. Разширява зоната за управление на системата и сигнализира за аларми, нотификации и събития, настъпващи или настъпили в превозното средство, чрез клетъчните мрежи. Осигурява постоянна надеждна връзка на автомобила с интернет услугата, което ви позволява гъвкаво да конфигурирате системата в роуминг и райони с лошо покритие на GSM мрежата. Повишава ергономичността на работата на системата. Колата винаги е в контакт с вас, винаги в онлайн услугата ни. Определя координатите чрез базовите станции на клетъчната мрежа. Позволява ви да получите географските координати на автомобила чрез клетъчната мрежа и да определите местоположението на автомобила, на открито, в гаражи, подземни паркинги и други места без GPS сигнал. Системата осигурява най-високо ниво на лична безопасност на собственика и превозното средство. Ако нещо ви застрашава - просто натиснете бутона на Дистанционното или през приложенито, системата ще уведоми вашите близки и специалните услуги, че имате проблеми, ще изпрати текущите координати на автомобила ви. Ако сте в злополука, системата автоматично ще открие наличието на сблъсък на колата и ще уведоми близките ви, че сте в беда, Smart системата ще изпрати текущите координати на автомобила, като фактите ще на аварията ще се запишат в безкрайната история на събитията в Интернет услугата ни. Увеличава значително потенциала на съвременната ни Смарт система против кражба на колата, като я прави част от фабричното електрическото оборудване. Системата поддържа едновременна работа с две цифрови Can-Bus шини, поддържа LIN, K-линия, K-Bus, P-Bus, W-Bus. Вградена и Multi-система за високоскоростни CAN-BUS интерфейси, позволява да монтирате системата дори и на най съвременните автомобили, оборудвани с цифрови шини с трансфер до 1 Mbit/sec. Допълнителна сигурност-комбинация от фабрични бутони за изключване на имобилайзера (контрол по CAN и аналогови сигнали) Позволява ви да разширите значително списъка с автомобили с поддръжка на функцията за безключово палене, благодарение на прилагането на високо технологичната ни с-ма Pandora Cloning, алармената ни система записва информацията на автомобила в нейната база за данни и по този начин копира фабричния ви ключ и дава информация за без-ключово стартиране на двигателя. Позволява ви дистанционно и автоматично стартиране на двигателя, като надеждно контролира параметрите на двигателя и състоянието на автомобила. Най-гъвкавата и ефективна система за автоматично стартиране на двигателя. Възможни начални условия: Периодично; В даден момент; При напрежение; При температура; При команда от вас. Функцията за Турбо-Таймер поддържа двигателя запален ви позволява правилна употреба с турбо компресорни двигатели, като автомобила е под охрана с работещ двигател и без ключ.
При поставянето на автомобила под активна защита, интернет услугата непрекъснато следи присъствието на GSM комуникация и координатите на автомобила. Изключителна функция на защита от "заглушители - тапа" теглене или при репатриране. При загуба на комуникация с колата, собственикът веднага ще получи предупреждение от интернет услугата ни. Трансмитер - TAG се използва като идентификатор на собственика и работи на 2,4-2,5 GHz - само тогава, когато е във опсега на системата блокирането на двигателя ще бъде изключено. Миниатюрният му размер осигурява удобство, комфорт и сигурност. Системата е оборудвана с Bluetooth-интерфейс на 2,4-2,5 GHz позволяващ да свържете допълнително, WiFi-блокировка, RFID трансмитери  GPS антена и много други модули, които значително разширяват функционалността на системата. Система против отвличане или изваждането ви от превозното средство, дори и при работещ автомобил. Мобилно приложение за Android, iOS, PC, Таблет и други операционни системи - контролират основните функции на системата за сигурност, (система за управление и защита, работата на двигателя, както и стартиране на двигателя, подгреватели и др.), достъп до безкрайната историята на събитията; местоположение, бордово напрежение, температура на двигателя и купето, налично гориво, сензори, датчици и много други. Въз основа на тази функция със безжични трансмитери - TAG и на 2,4 GHz, управлявате безжично системата; отключване, заключване, разпознаване на собственика, анти-кражба, дистанционно запалване, безключово отключване/заключване - hands-free и повишава максимално защитата на колата против кражба. Поддържа и контролира допълнителни устройства на 2,4 GHz. Вграден в базовия блок безжичен имобилайзер. Позволява на системата да клонира ключa, за да внедри безжичен байпас на вградения имобилайзер и дистанционно запалване. Системата е оборудвана с нов PWM порт за работа с оригиналния ключ на автомобила. Това позволява клонирането на фабричния ключ на с-мата. Програмиране, инсталиране и настройка на Смарт системата чрез USB mini порт.
GPS Глобална система за позициониране GPRS комуникация General packet radio service При поставянето на автомобила под активна защита, интернет услугата непрекъснато следи присъствието на GSM комуникация и координатите на автомобила. Изключителна функция на защита от "заглушители - тапа" теглене или при репатриране. При загуба на комуникация с колата, собственикът веднага ще получи предупреждение от интернет услугата ни. Пандора-SATELLITE е денонощна услуга с Център за реагиране, предназначена за клиенти със системи Pandora / PanDECT против кражба с функционалност GSM/GPS/GLONASS. Ние предлагаме модерно висококвалифицирано обслужване, насочено към подобряване на качеството на живот на нашите клиенти. Поддържа цифрова LIN шина за контрол и управление, внедрена в много популярни автомобили. Правилен контрол и мониторинг на подгревателните нагреватели Webasto Thermotop Evo и Eberspaecher Hydronic/Hydronic-2 чрез цифровата LIN шина. Pandora Alarm Studio Приложение за програмиране на над 500 функции(в зависимост от модела на с-мата и автомобила) на Smart алармената с-ма. Алгоритъм за криптиране AES с индивидуални ключове за шифроване от поне 128-256 бита за всяка система и интерактивен динамичен обмен на информация гарантира невъзможността за интелектуално (електронно) хакерство или сканиране. Модерният високопроизводителен процесор Cortex-M4 позволява използването на най-съвременните функционални алгоритми за работа със системите за сигурност - алгоритми за байпас на имобилайзера и сложната обработка на вградения акселерометър, при който шок, наклон и сензори за движение се изпълняват както и за определяне на качеството на шофиране.
Основният модул има вградена резервна батерия, която ще позволи на алармата да остане в контакт за няколко часа след изключване на главното захранване, като незабавно докладва за това събитие. Двупосочните дистанционни у-ния са сред основните средства за контролиране и наблюдение на състоянието на системата. То уведомява собственика за състоянието на охрана (вкл./ изкл. с-ма), връзката с колата и показва какъв тип сензор е бил задействан. Също така, двупосочният сигнал ще ви помогне да настроите чувствителността на алармените сензори и ще запази историята на алармените събития. Ще позволи на собственика да научи повече за действието при защитата на автомобила не само чрез звука на сирената, но и чрез съобщение на LCD дисплея на дистанционното у-ние. Съвременният многоканален шумоизолиращ теснолентов многофункционален радиочестотен диапазон 868 Dialogue осигурява надеждна комуникация със системата, постоянно управление на комуникацията, навременна доставка на сигнали, нотификации и команди, удобен и оперативен контрол. Контрол на клаксон, сирена и други. Pandora Alarm Studio Приложение за програмиране на над 500 функции(в зависимост от модела на с-мата и автомобила) на Smart алармената с-ма. Максимални гъвкави и комплексни алгоритми за управление на стандартни и допълнителни отоплители или нагреватели. Ако вашият автомобил има фабричен или допълнителен  подгревател на двигателя, използвайте го дистанционно от мобилно приложение, интернет услугата ни или от мобилен телефон. Използвайте най-модерния и ефективен начин за затопляне на автомобила преди пътуването - отоплител на двигателя и купето. Микрофон за комуникация със водача и пътниците. Позволява функционирането на фабричното дистанционно или ключ да контролира Смарт алармената с-ма както и тя да контролира всички параметри на фабричната алармена с-ма.

 
Винаги можете да бъдете информирани за всяко събитие ( аларма, живи данни, зони на охрана, дистанционно запалване, температура - вътрешна, външна на двигателя, напрежение на батерията, бордово напрежение, обороти, неравности по трасето, местоположение, наклон и много други събития)  чрез нашата онлайн услуга която не показва само координати, а действителното място в Google Maps, OpenStreetMaps, Yadnex и др.

Приложение за контрол от смартфон Pandora Info
 
Можете да обедините автомобила, алармената система и смартфона си. За да следите и контролирате параметрите на автомобила и системата, налице са специализирани безплатни мобилни приложения за iPhone, iPad (чрез iTunes) и устройства с Android (чрез Google Play).

Интегриран GSM-интерфейс
 
Увеличава контролния обхват от разстоянието на радио модулите до покритието на цялата клетъчна мрежа по света (работи със всякакви и всички мрежи по света) . Получавайте известия за гласови и текстови съобщения за нови тревожни или служебни събития, настъпващи в автомобила ви в реално време. Удобно управлявайте колата си от всяка точка по света.

GPS / GLONASS Позициониране, проследяване
 
Бързо открива позицията на автомобила ви, синхронизира времето и датата, позволява историята на събитията да запазва координатите. Има функция за проследяване на движенията.
Във един всеки момент можете да получите достъп до подробен отчет за пробега, време на пътуване, средна и максимална скорост, с изминат път картографиран на картата както и много други функции.

Мултисистемен CAN интерфейс

Позволява значително увеличаване на защитата срещу кражба или отнемане на автомобила чрез интегриране на системата за сигурност с оригиналната електроника на автомобила.

Системата поддържа едновременно свързване към две информационни шина от следните типове:Can-bus, Lin, K-Line, K-Bus, P-Bus, W-Bus. Многостепенен високоскоростен CAN интерфейс позволява монтирането на системата на всяка модерна кола, която има цифрови шини (скорост на предаване на данни до 1 Mbit / sec)

Динамичен кодов диалог

Използването на нов алгоритъм за кодиране AES и обмен на информация за динамичен диалог гарантира невъзможност за електронно хакване, сканиране и кражба за най-малко 15 години напред.

Нов многоканален 868 MHz RFM интерфейс

Новият многоканален диалогов интерфейс, мулти-функционален радио канал с тесна-лентова връзка осигурява надеждна връзка, бърза доставка на уведомления и удобен контрол над системата.

Пълен контрол над двигателя

Турбо таймерът и функциите за запалване на двигателя позволяват правилна интеграция както с обикновени така и с турбокомпресорни двигатели и включване на системата докато ключът не е в ключалката на запалването или във обхвата на превозното средство.

Многофункционален 2.4 GHz радио интерфейс

Този интерфейс позволява функциониране на имобилайзера с безжични тагове и реле за блокиране RC, които повишават защитата срещу кражба и защита от отвличане при работещ автомобил. Допълнителни 2,4 GHz устройства: GPS / GLONASS приемник NAV-3 и безжичен програматор RMP-03, който позволява промяна на настройките и актуализиране на софтуера на системата от 5-7 метра разстояние с помощта на компютър.

Енергийна ефективност

Pandora Professional работи със всички съвременни автомобили и консумацията на енергия отговаря на изискванията на производителите на автомобили за допълнително оборудване.

Контрол на нагревателите на двигателя

Ако в автомобила има оригинален или добавен подгревател на двигателя или нагревател на двигателя, можете да ги управлявате с помощта на телеметричната система на Пандора. Използвайте модерния и ефективен начин за предварително подгряване на колата си преди да запалите и управлявате автомобила си.

Ново двупосочно диалогово дистанционно

Ново двупосочно дистанционно с инвертен индикатор, базиращ се на трансфлективна технология. LCD екранът на дистанционното осигурява удобно ниво на контраст както при интензивна светлина, така и при изключителна тъмнина.

Личната безопасност на собственика

Pandora Professional е единствената система за сигурност на автомобили в света, която осигурява лични мерки за сигурност на собственика. Ако животът и здравето ви са в опасност, просто натиснете SOS бутона на устройството - дистанционното управление и Pandora Pro ще изпрати уведомления до вашите близки и полицията, че сте в беда, допълнени от текущите координати на автомобила и местоположението ви.

Автоматични известия

Ако се окаже, че сте попаднали в автомобилна катастрофа, системата автоматично ще разпознае ситуацията и ще изпрати уведомления до вашите близки, допълнени с текущите координати на вашия автомобил. Автомобилната катастрофа ще бъде съхранена като събитие в онлайн историята на безкрайните събития.

Активна сигурност

Когато активирате режима за активна защита, онлайн услугата непрекъснато следи и контролира GSM връзката и координатите на автомобила. В случай, че бъде преместено дори и метри или връзката и комуникацията бъде загубена, собственикът незабавно ще получи известие.

Гаранция 36 месеца

Напиши мнение

Note: HTML се приема!
    Лоша           Добра

Интерфейсна алармена система Pandora Professional със GPS GPRS GSM App и имобилайзер

  • Производител: Pandora
  • Код на продукта: Professional
  • Произведено в: Russian Federation
  • Наличност: В наличност
  • 1,469.00 лв


Подобни продукти

Pandora Smart V3 охранителна телеметрична алармена с-ма с 4G LTE GSM GPS/GLONASS App имобилайзер

Pandora Smart V3 охранителна телеметрична алармена с-ма с 4G LTE GSM GPS/GLONASS App имобилайзер

Ново поколение комплексна охранителна алармена с-ма с имобилайзер Pandora Smart v3 с вграден 4G..

698.60 лв

Pandora Smart Pro аларма GSM GPS GPRS App имобилайзер

Pandora Smart Pro аларма GSM GPS GPRS App имобилайзер

Pandora Smart PRO е интерфейсна алармена с-ма със GPS, GPRS, GSM, App, Телеметрия и много други функ..

0.00 лв

Безконтактен имобилайзер Pandect IS-350i

Безконтактен имобилайзер Pandect IS-350i

Имобилайзерът Pandect IS-350i на Pandora е безжично устройство - имобилайзер независим от алармата н..

185.00 лв

Pandora EYE GPS тракер GPRS LBS

Pandora EYE GPS тракер GPRS LBS

Pandora EYE е GPS, GPRS, LBS GLONASS тракинг устройство, първото ни самостоятелно (Stand Alone) за п..

231.90 лв

Аларма за кемпер Pandora CAMPER с GPS GSM GPRS имобилайзер

Аларма за кемпер Pandora CAMPER с GPS GSM GPRS имобилайзер

Pandora CAMPER е OEM Премиум клас охранителна алармена с-ма с телеметрия, GSM, GPS, GPRS, LBS, App,&..

1,224.90 лв

Pandora ELITE v2 GSM 4G/LTE GPS GPRS APP Bluetooth имобилайзер

Pandora ELITE v2 GSM 4G/LTE GPS GPRS APP Bluetooth имобилайзер

PANDORA Elite v2 Флагманът, е Премиум – Бизнес клас Комплексна охранителна телеметрична алармена с-м..

1,788.60 лв

GPS ТРАКЕР ЗА КАМИОНИ GSM GPS Keetec GPS Sniper Max

GPS ТРАКЕР ЗА КАМИОНИ GSM GPS Keetec GPS Sniper Max

GSM GPS тракер Keetec GPS Sniper Max е проектиран да локализира текущото положение на камиона чрез G..

308.80 лв

Pandora Smart Pro V3 Охранителна с-ма 4G LTE GSM GPS GPRS APP имобилайзер

Pandora Smart Pro V3 Охранителна с-ма 4G LTE GSM GPS GPRS APP имобилайзер

Pandora Smart Pro V3 е първият модел от ново поколение Премиум клас съвременни комплексни охран..

989.00 лв