Pandora Light Pro е интерфейсна алармена с-ма OEM, съдържа модул за дистанционно стартиране - запалване и телеметрична система.
Вградените интерфейси 2 x Can-Bus шини и LIN - шина позволяват инсталирането на системата на почти всяка кола, а специализираният порт IMMO / KEY ви позволява алгоритмично да заобиколите фабричните имобилайзери на голям брой автомобили, за да осъществите дистанционно стартиране - запалване на двигателя.

Функцията за дистанционно стартиране позволява конфигуриране на автоматичното стартиране през делнични дни, часове, температура на двигателя, напрежение, и според други критерии, както и осигуряване на функция турбо-таймер и дистанционно стартиране директно от дистанционното управление.

Тя има диалогово двупосочно криптиране на сигнала и кодирано OLED дистанционно управление, което позволява наблюдение на параметрите на автомобила безопасно изпращайки и приемайки десетки команди. Интегрираният интерфейс Bluetooth 4.2 Ви позволява да разширите възможностите на системата си с голямо разнообразие от допълнителни модули и да използвате телефона си, за да управлявате и настройвате Смарт алармената системата.
Мощен 32-битов ARM процесор с интелигентни алгоритми за икономия на енергия. Системата осигурява най-високо ниво на лична безопасност на собственика и превозното средство. Ако нещо ви застрашава - просто натиснете бутона на Дистанционното или през приложенито, системата ще уведоми вашите близки и специалните услуги, че имате проблеми, ще изпрати текущите координати на автомобила ви. Ако сте в злополука, системата автоматично ще открие наличието на сблъсък на колата и ще уведоми близките ви, че сте в беда, Smart системата ще изпрати текущите координати на автомобила, като фактите ще на аварията ще се запишат в безкрайната история на събитията в Интернет услугата ни. Увеличава значително потенциала на съвременната ни Смарт система против кражба на колата, като я прави част от фабричното електрическото оборудване. Системата поддържа едновременна работа с две цифрови Can-Bus шини, поддържа LIN, K-линия, K-Bus, P-Bus, W-Bus. Вградена и Multi-система за високоскоростни CAN-BUS интерфейси, позволява да монтирате системата дори и на най съвременните автомобили, оборудвани с цифрови шини с трансфер до 1 Mbit/sec. Допълнителна сигурност-комбинация от фабрични бутони за изключване на имобилайзера (контрол по CAN и аналогови сигнали) Позволява ви да разширите значително списъка с автомобили с поддръжка на функцията за безключово палене, благодарение на прилагането на високо технологичната ни с-ма Pandora Cloning, алармената ни система записва информацията на автомобила в нейната база за данни и по този начин копира фабричния ви ключ и дава информация за без-ключово стартиране на двигателя. Позволява ви дистанционно и автоматично стартиране на двигателя, като надеждно контролира параметрите на двигателя и състоянието на автомобила. Най-гъвкавата и ефективна система за автоматично стартиране на двигателя. Възможни начални условия: Периодично; В даден момент; При напрежение; При температура; При команда от вас. Функцията за Турбо-Таймер поддържа двигателя запален ви позволява правилна употреба с турбо компресорни двигатели, като автомобила е под охрана с работещ двигател и без ключ. Позволява функционирането на фабричното дистанционно или ключ да контролира Смарт алармената с-ма както и тя да контролира всички параметри на фабричната алармена с-ма.
Трансмитер - TAG се използва като идентификатор на собственика и работи на 2,4-2,5 GHz - само тогава, когато е във опсега на системата блокирането на двигателя ще бъде изключено. Миниатюрният му размер осигурява удобство, комфорт и сигурност. Системата е оборудвана с Bluetooth-интерфейс на 2,4-2,5 GHz позволяващ да свържете допълнително, WiFi-блокировка, RFID трансмитери  GPS антена и много други модули, които значително разширяват функционалността на системата. Система против отвличане или изваждането ви от превозното средство, дори и при работещ автомобил. Мобилно приложение за Android, iOS, PC, Таблет и други операционни системи - контролират основните функции на системата за сигурност, (система за управление и защита, работата на двигателя, както и стартиране на двигателя, подгреватели и др.), достъп до безкрайната историята на събитията; местоположение, бордово напрежение, температура на двигателя и купето, налично гориво, сензори, датчици и много други. Въз основа на тази функция със безжични трансмитери - TAG и на 2,4 GHz, управлявате безжично системата; отключване, заключване, разпознаване на собственика, анти-кражба, дистанционно запалване, безключово отключване/заключване - hands-free и повишава максимално защитата на колата против кражба. Поддържа и контролира допълнителни устройства на 2,4 GHz. Вграден в базовия блок безжичен имобилайзер. Позволява на системата да клонира ключa, за да внедри безжичен байпас на вградения имобилайзер и дистанционно запалване. Системата е оборудвана с нов PWM порт за работа с оригиналния ключ на автомобила. Това позволява клонирането на фабричния ключ на с-мата. Програмиране, инсталиране и настройка на Смарт системата чрез USB mini порт.
 Пандора-SATELLITE е денонощна услуга с Център за реагиране, предназначена за клиенти със системи Pandora / PanDECT против кражба с функционалност GSM/GPS/GLONASS. Ние предлагаме модерно висококвалифицирано обслужване, насочено към подобряване на качеството на живот на нашите клиенти. Поддържа цифрова LIN шина за контрол и управление, внедрена в много популярни автомобили. Правилен контрол и мониторинг на подгревателните нагреватели Webasto Thermotop Evo и Eberspaecher Hydronic/Hydronic-2 чрез цифровата LIN шина. Pandora Alarm Studio Приложение за програмиране на над 500 функции(в зависимост от модела на с-мата и автомобила) на Smart алармената с-ма. Алгоритъм за криптиране AES с индивидуални ключове за шифроване от поне 128-256 бита за всяка система и интерактивен динамичен обмен на информация гарантира невъзможността за интелектуално (електронно) хакерство или сканиране. Модерният високопроизводителен процесор Cortex-M4 позволява използването на най-съвременните функционални алгоритми за работа със системите за сигурност - алгоритми за байпас на имобилайзера и сложната обработка на вградения акселерометър, при който шок, наклон и сензори за движение се изпълняват както и за определяне на качеството на шофиране. Pandora Alarm Studio Приложение за програмиране на над 500 функции(в зависимост от модела на с-мата и автомобила) на Smart алармената с-ма. Максимални гъвкави и комплексни алгоритми за управление на стандартни и допълнителни отоплители или нагреватели. Ако вашият автомобил има фабричен или допълнителен  подгревател на двигателя, използвайте го дистанционно от мобилно приложение, интернет услугата ни или от мобилен телефон. Използвайте най-модерния и ефективен начин за затопляне на автомобила преди пътуването - отоплител на двигателя и купето.  
Двупосочните дистанционни у-ния са сред основните средства за контролиране и наблюдение на състоянието на системата. То уведомява собственика за състоянието на охрана (вкл./ изкл. с-ма), връзката с колата и показва какъв тип сензор е бил задействан. Също така, двупосочният сигнал ще ви помогне да настроите чувствителността на алармените сензори и ще запази историята на алармените събития. Ще позволи на собственика да научи повече за действието при защитата на автомобила не само чрез звука на сирената, но и чрез съобщение на LCD дисплея на дистанционното у-ние. Съвременният многоканален шумоизолиращ теснолентов многофункционален радиочестотен диапазон 868 Dialogue осигурява надеждна комуникация със системата, постоянно управление на комуникацията, навременна доставка на сигнали, нотификации и команди, удобен и оперативен контрол. Контрол на клаксон, сирена и други.
Описание на продукта:
Интелигентно стартиране на двигателя
Pandora Light Pro позволява внедряване на дистанционно и автоматично стартиране на двигателя. Системата надеждно управлява и контролира основните параметри на двигателя и състоянието на автомобила при процедурата за дистанционно стартиране. Гъвкавата и ефективна система ви позволява да стартирате двигателя по време, напрежение, температура, при команда от дистанционното управление. Процедурите за автоматично стартиране на двигателя работят независимо от наличието на комуникация с елементите за дистанционно управление на системата.

Динамично разрешение за диалогов команди
Използването на модерния алгоритъм за криптиране AES с индивидуални криптирани ключове с - 128 бита за всяка система и динамичен диалогов обмен на информация гарантира невъзможността за интелектуална хакерска намеса и в обозримо бъдеще.
Вградени 2 can-bus интерфейсни шини
Интегрираният високоскоростен многоканален цифров интерфейс (2xCAN-BUS + LIN) осигурява най-функционалната и сигурна връзка с оригиналните цифрови информационни шини на по-голямата част от модерните автомобили. Системата съдържа разширени протоколи за обмен на цифрови данни за повече от 500 модели автомобили.
Imagem
Оригинален байпас на имобилайзера с технология за клониране (Cloning)
Вграденият многофункционален IMMO-KEY порт и алгоритмичният байпас на оригиналните автомобилни имобилайзери, които поддържат специален Pandora CLONE сървър, позволяват на системата да заобиколи или клонира оригинален ключ за осъществяване на автоматичен и дистанционен старт на различни модерни автомобили без да е необходим допълнителен ключ.
Контрол върху подгревателя на двигателя
Pandora Light Pro осигурява най-гъвкавите сложни алгоритми за управление на оригиналните и допълнителните подгреватели на двигателя. Системата поддържа цифрови протоколи на операциите за подгряване на Webasto Thermotop Evo и Eberspacher Hydronic / Hydronic2 чрез цифрова LIN-bus шина.
Мобилни приложения
Новите мобилни приложения за Android и iOS (Pandora BT) контролират основните функции на системата (активиране / деактивиране, работа на двигателя, управление на работата на двигателя и подгревателите на двигателя). Приложенията предоставят информация за сервизната история и както данни в реално време : история на събитията, напрежение на борда, температура на двигателя както и вътрешната и външната температура, ниво на горивото и много други. Приложението Pandora BT ви позволява да настройвате параметрите за дистанционно и автоматично стартиране на двигателя, чувствителност на шоковия - ударния датчик както и наклон, движение, дават възможност да настроите RF Tag - транспондерите на 2.4GHz за функцията свободни ръце и да използвате мобилния си телефон като транспондер. Системата осигурява надеждна връзка с всички смартфони, поддържащи протокола Bluetooth 4.0 за ниска консумация на енергия.
Интегриран Bluetooth интерфейс от 4.2 версия и по нова.
Imagem
Системата е оборудвана с Bluetooth интерфейс, който ви позволява да свързвате допълнителни модули като Bluetooth часовници работещи чрез Android и iOS, радио релета, радио-етикети, модули, сензори; тези допълнителни модули значително разширяват функционалността на системата.
Imagem
Ново дистанционно управление
Новото дистанционно управление осигурява контрол на всички режими на системата за сигурност и състоянието на автомобила.
Информативен високо контрастен OLED дисплей
Показване на всички зони за сигурност на автомобила
Температурата, напрежението на батерията, нивото на горивото и текущото състояние са винаги визуализирани на дисплея.
Многоканален 868MHz RFM интерфейс с постоянен контрол на връзката
Дълъг обхват на комуникация
Ергономичен дизайн
ААА батерия
Ниска консумация на енергия
Най-модерните алгоритмични решения, най-новите електронни компоненти и новият MCU Cortex M4 ви позволяват да удължите времето за работа на системата в режим "Arm" възможно най-дълго, без да е необходимо да зареждате батерията.
Вграден микро-USB порт
Микро-USB портът ви позволява да конфигурирате и актуализирате фърмуера на системата, като използвате приложението Pandora AlarmStudio. AlarmStudio позволява бърза конфигурация, осигурява достъп до всички процедури за байпас на имобилайзера и съдържа описание и ръководство за инсталиране на системата на конкретни автомобили.

Гаранция 36 месеца

Напиши мнение

Note: HTML се приема!
    Лоша           Добра

Pandora Light Pro Can-Bus интерфейсна аларма

  • Производител: Pandora
  • Код на продукта: Pandora Light Pro
  • Произведено в: Russian Federation
  • Наличност: В наличност
  • 579.00 лв


Подобни продукти

Pandora Smart V3 охранителна телеметрична алармена с-ма с 4G LTE GSM GPS/GLONASS App имобилайзер

Pandora Smart V3 охранителна телеметрична алармена с-ма с 4G LTE GSM GPS/GLONASS App имобилайзер

Ново поколение комплексна охранителна алармена с-ма с имобилайзер Pandora Smart v3 с вграден 4G..

658.00 лв

Pandora Mini интерфейсна алармена система със имобилайзер

Pandora Mini интерфейсна алармена система със имобилайзер

Pandora Mini е усъвършенствана Can-Bus алармена система за сигурност със вграден имобилайзер, RF тра..

364.00 лв

Инструменти за демонтаж на пластмасови панели

Инструменти за демонтаж на пластмасови панели

Комплект от 4 професионални инструмента Pandora за демонтаж пластмасови елементи от автомобила и пла..

37.60 лв

Безжичен магнитен датчик Pandora DMS-100BT

Безжичен магнитен датчик Pandora DMS-100BT

Безжичен датчик за врата DMS-100BT е предназначен за дистанционно разпознаване на удар, въртене, нак..

89.60 лв

Безконтактен имобилайзер Pandect IS-350i

Безконтактен имобилайзер Pandect IS-350i

Имобилайзерът Pandect IS-350i на Pandora е безжично устройство - имобилайзер независим от алармата н..

185.00 лв

Имобилайзер байпас модул Pandora DI-2

Имобилайзер байпас модул Pandora DI-2

Байпас модул за временно симулиране на наличието на чип - имобилайзер в превозното средство Pandora ..

28.60 лв

Pandora RI-1 микро реле

Pandora RI-1 микро реле

Pandora RI-1 Специално микро електромеханичено реле с две пълни групи контакти до 1 Amp. Pandora RI-..

16.80 лв

Модул за заключване на преден капак DefenTime V5

Модул за заключване на преден капак DefenTime V5

Универсален електромеханичен модул за заключване на предния капак DefenTime V5 произведен в Русия.Пр..

128.90 лв

Алармена система Pandora Professional с GSM GPS GPRS App и имобилайзер DXL 5000L V2

Алармена система Pandora Professional с GSM GPS GPRS App и имобилайзер DXL 5000L V2

Pandora Professional DXL 5000L V2 е Премиум клас Комплексна охранителна телеметрична алармена с-ма с..

1,469.00 лв

Pandora ELITE v2 GSM 4G/LTE GPS GPRS APP Bluetooth имобилайзер

Pandora ELITE v2 GSM 4G/LTE GPS GPRS APP Bluetooth имобилайзер

PANDORA Elite v2 Флагманът, е Премиум – Бизнес клас Комплексна охранителна телеметрична алармена с-м..

1,788.60 лв

Pandora CAMPER PRO GSM GPS GPRS App аларма за кемпер

Pandora CAMPER PRO GSM GPS GPRS App аларма за кемпер

Pandora CAMPER PRO Премиум клас охранителна телеметрична алармена с-ма с GSM 3G/2G, GPS, GPRS, LBS, ..

1,999.90 лв

Pandora Smart Pro V3 Охранителна с-ма 4G LTE GSM GPS GPRS APP имобилайзер

Pandora Smart Pro V3 Охранителна с-ма 4G LTE GSM GPS GPRS APP имобилайзер

Pandora Smart Pro V3 е първият модел от ново поколение Премиум клас съвременни комплексни охран..

989.00 лв