Pandora Elite е Премиум клас телеметрична интерфейсна - комплексна алармена система за автомобили с директна връзка чрез 2 x Can-Bus, Lin, K-Line, K-Bus, P-Bus и W-Bus. Мощния комплекс за сигурност Pandora Elite има много модули и устройства предназначени да защитават целия периметър на превозното средство и да осигуряват постоянен мониторинг и контрол от собственика. Системата използва най-модерното базово устройство, както и ново дистанционно управление, което има разширен обхват на действие, функционалност, защита от смущения и от хакерска намеса.
Мощен 32-битов ARM процесор с интелигентни алгоритми за икономия на енергия. Разширява зоната за управление на системата и сигнализира за аларми, нотификации и събития, настъпващи или настъпили в превозното средство, чрез клетъчните мрежи. Осигурява постоянна надеждна връзка на автомобила с интернет услугата, което ви позволява гъвкаво да конфигурирате системата в роуминг и райони с лошо покритие на GSM мрежата. Повишава ергономичността на работата на системата. Колата винаги е в контакт с вас, винаги в онлайн услугата ни. Определя координатите чрез базовите станции на клетъчната мрежа. Позволява ви да получите географските координати на автомобила чрез клетъчната мрежа и да определите местоположението на автомобила, на открито, в гаражи, подземни паркинги и други места без GPS сигнал. Системата осигурява най-високо ниво на лична безопасност на собственика и превозното средство. Ако нещо ви застрашава - просто натиснете бутона на Дистанционното или през приложенито, системата ще уведоми вашите близки и специалните услуги, че имате проблеми, ще изпрати текущите координати на автомобила ви. Ако сте в злополука, системата автоматично ще открие наличието на сблъсък на колата и ще уведоми близките ви, че сте в беда, Smart системата ще изпрати текущите координати на автомобила, като фактите ще на аварията ще се запишат в безкрайната история на събитията в Интернет услугата ни. Увеличава значително потенциала на съвременната ни Смарт система против кражба на колата, като я прави част от фабричното електрическото оборудване. Системата поддържа едновременна работа с две цифрови Can-Bus шини, поддържа LIN, K-линия, K-Bus, P-Bus, W-Bus. Вградена и Multi-система за високоскоростни CAN-BUS интерфейси, позволява да монтирате системата дори и на най съвременните автомобили, оборудвани с цифрови шини с трансфер до 1 Mbit/sec. Допълнителна сигурност-комбинация от фабрични бутони за изключване на имобилайзера (контрол по CAN и аналогови сигнали) Позволява ви да разширите значително списъка с автомобили с поддръжка на функцията за безключово палене, благодарение на прилагането на високо технологичната ни с-ма Pandora Cloning, алармената ни система записва информацията на автомобила в нейната база за данни и по този начин копира фабричния ви ключ и дава информация за без-ключово стартиране на двигателя. Позволява ви дистанционно и автоматично стартиране на двигателя, като надеждно контролира параметрите на двигателя и състоянието на автомобила. Най-гъвкавата и ефективна система за автоматично стартиране на двигателя. Възможни начални условия: Периодично; В даден момент; При напрежение; При температура; При команда от вас. Функцията за Турбо-Таймер поддържа двигателя запален ви позволява правилна употреба с турбо компресорни двигатели, като автомобила е под охрана с работещ двигател и без ключ.
При поставянето на автомобила под активна защита, интернет услугата непрекъснато следи присъствието на GSM комуникация и координатите на автомобила. Изключителна функция на защита от "заглушители - тапа" теглене или при репатриране. При загуба на комуникация с колата, собственикът веднага ще получи предупреждение от интернет услугата ни. Трансмитер - TAG се използва като идентификатор на собственика и работи на 2,4-2,5 GHz - само тогава, когато е във опсега на системата блокирането на двигателя ще бъде изключено. Миниатюрният му размер осигурява удобство, комфорт и сигурност. Системата е оборудвана с Bluetooth-интерфейс на 2,4-2,5 GHz позволяващ да свържете допълнително, WiFi-блокировка, RFID трансмитери  GPS антена и много други модули, които значително разширяват функционалността на системата. Система против отвличане или изваждането ви от превозното средство, дори и при работещ автомобил. Мобилно приложение за Android, iOS, PC, Таблет и други операционни системи - контролират основните функции на системата за сигурност, (система за управление и защита, работата на двигателя, както и стартиране на двигателя, подгреватели и др.), достъп до безкрайната историята на събитията; местоположение, бордово напрежение, температура на двигателя и купето, налично гориво, сензори, датчици и много други. Въз основа на тази функция със безжични трансмитери - TAG и на 2,4 GHz, управлявате безжично системата; отключване, заключване, разпознаване на собственика, анти-кражба, дистанционно запалване, безключово отключване/заключване - hands-free и повишава максимално защитата на колата против кражба. Поддържа и контролира допълнителни устройства на 2,4 GHz. Вграден в базовия блок безжичен имобилайзер. Позволява на системата да клонира ключa, за да внедри безжичен байпас на вградения имобилайзер и дистанционно запалване. Системата е оборудвана с нов PWM порт за работа с оригиналния ключ на автомобила. Това позволява клонирането на фабричния ключ на с-мата. Програмиране, инсталиране и настройка на Смарт системата чрез USB mini порт.
GPS Глобална система за позициониране GPRS комуникация General packet radio service При поставянето на автомобила под активна защита, интернет услугата непрекъснато следи присъствието на GSM комуникация и координатите на автомобила. Изключителна функция на защита от "заглушители - тапа" теглене или при репатриране. При загуба на комуникация с колата, собственикът веднага ще получи предупреждение от интернет услугата ни. Пандора-SATELLITE е денонощна услуга с Център за реагиране, предназначена за клиенти със системи Pandora / PanDECT против кражба с функционалност GSM/GPS/GLONASS. Ние предлагаме модерно висококвалифицирано обслужване, насочено към подобряване на качеството на живот на нашите клиенти. Поддържа цифрова LIN шина за контрол и управление, внедрена в много популярни автомобили. Правилен контрол и мониторинг на подгревателните нагреватели Webasto Thermotop Evo и Eberspaecher Hydronic/Hydronic-2 чрез цифровата LIN шина. Pandora Alarm Studio Приложение за програмиране на над 500 функции(в зависимост от модела на с-мата и автомобила) на Smart алармената с-ма. Алгоритъм за криптиране AES с индивидуални ключове за шифроване от поне 128-256 бита за всяка система и интерактивен динамичен обмен на информация гарантира невъзможността за интелектуално (електронно) хакерство или сканиране. Модерният високопроизводителен процесор Cortex-M4 позволява използването на най-съвременните функционални алгоритми за работа със системите за сигурност - алгоритми за байпас на имобилайзера и сложната обработка на вградения акселерометър, при който шок, наклон и сензори за движение се изпълняват както и за определяне на качеството на шофиране.
Основният модул има вградена резервна батерия, която ще позволи на алармата да остане в контакт за няколко часа след изключване на главното захранване, като незабавно докладва за това събитие. Двупосочните дистанционни у-ния са сред основните средства за контролиране и наблюдение на състоянието на системата. То уведомява собственика за състоянието на охрана (вкл./ изкл. с-ма), връзката с колата и показва какъв тип сензор е бил задействан. Също така, двупосочният сигнал ще ви помогне да настроите чувствителността на алармените сензори и ще запази историята на алармените събития. Ще позволи на собственика да научи повече за действието при защитата на автомобила не само чрез звука на сирената, но и чрез съобщение на LCD дисплея на дистанционното у-ние. Съвременният многоканален шумоизолиращ теснолентов многофункционален радиочестотен диапазон 868 Dialogue осигурява надеждна комуникация със системата, постоянно управление на комуникацията, навременна доставка на сигнали, нотификации и команди, удобен и оперативен контрол. Контрол на клаксон, сирена и други. Pandora Alarm Studio Приложение за програмиране на над 500 функции(в зависимост от модела на с-мата и автомобила) на Smart алармената с-ма. Максимални гъвкави и комплексни алгоритми за управление на стандартни и допълнителни отоплители или нагреватели. Ако вашият автомобил има фабричен или допълнителен  подгревател на двигателя, използвайте го дистанционно от мобилно приложение, интернет услугата ни или от мобилен телефон. Използвайте най-модерния и ефективен начин за затопляне на автомобила преди пътуването - отоплител на двигателя и купето. Микрофон за комуникация със водача и пътниците. Позволява функционирането на фабричното дистанционно или ключ да контролира Смарт алармената с-ма както и тя да контролира всички параметри на фабричната алармена с-ма.
Описание на продукта
Онлайн информационна услуга
Онлайн услугата pandora-on.com ви позволява да наблюдавате, контролирате и настройвате параметрите на автомобила си с помощта на компютър, таблет, смартфон, смарт часовник или уреди с интернет връзка. Можете да разглеждате историята на събитията до безкрайност - за автомобила си. Всяко събитие се съхранява с действително време и дата.
Винаги можете да бъдете информирани за всяко събитие - нашата онлайн услуга не показва само координати, а действителното място в Google Карти или OpenStreetMaps.
Контрол чрез смартфон
Налични мобилни приложения за контрол и наблюдение на системите на вашия автомобил. Приложенията могат да се изтеглят безплатно (AppStore за iOS, Google Play за Android) на мобилната ви операционна система.
Ново дистанционно
Мултисистемен CAN интерфейс
Позволява значително увеличаване на защита против кражба на съвременния автомобил чрез интегриране на системата за сигурност към оригиналната електроника на автомобила.
Системата поддържа едновременно свързване към 2 информационни шина от следните типове: Lin, K-Line, K-Bus, P-Bus, W-Bus. Многостепенен високоскоростен CAN интерфейс позволява инсталирането на системата на всяка модерна кола, която има цифрови шини за пренос на данни (скорост на предаване на данни до 1 Mbit / sec)
Това дистанционно позволява контрол над всички функции на системата и сервизно обслужване, получава телеметрични данни, изпраща спешни уведомления и осигурява лична безопасност. Новият хибриден инверсивен LCD екран на устройството за дистанционно управление има нива на контраст , които се виждат при силна светлина и на тъмно. Той е силно информативен и функционален, снабден с допълнителен графичен дисплей, LED индикатори и звуков предавател.
Лична безопасност за собственика
Pandora Elite предоставя лични мерки за сигурност за собственика. Ако животът и здравето ви са в опасност просто натиснете SOS бутона на устройството на дистанционното управление и Pandora Elite ще изпрати уведомления до вашите близки или полицията - програмируема функция, че сте в беда, допълнени от текущите координати на автомобила.
Контрол над двигателя
Функциите за турбо таймер и поддръжка на запалването позволяват правилна интеграция с турбокомпресори и задействане на системата на превозно средство с работещ  двигател докато ключът не е в ключалката за запалване.
Контрол над нагреватели и отоплители на двигателя
Ако има оригинален подгревател-отоплител на двигателя или нагревател- подгревяне на седалките в колата, можете да ги контролирате използвайки телеметричната система на Пандора. Използвайте модерния и ефективен начин за подгряване на колата си преди карането -дистанционен предварителен отоплител.

Гаранция 36 месеца

System set:

Base unit DXL3970L 1 item
Remote LCD DXL650 black spring hook silk-screen silicon 1 item
Remote R325 with a chain silk-screen 1 item
RF module DXL 395 1 item
Radio relay RR-102 1 item
Remote IS-850 black 1 item
Relay remote start module RMD-8 1 item
Additional cable  RMD-7 1 item
Main cable  RMD-8 1 item
User manual RMD-8 English 1 item
Package Zip lock 15х20 1 item
Microphone MIC-33 1 item
ZIP Fasteners DeLuxe 1 item
Main cable DXL3900 silicon 1 item
Additional cable DXL3900 silicon 1 item
Cable USB Pandora 1 item
Package Zip lock 12х17 5 items
Package Zip lock 7х10 3 items
Package Zip lock 4х6 2 items
Button BS2 1 item
User manual DXL3970L 1 item
Installation  scheme  DXL3970L 1 item
External packing box  DXL3970 English 1 item
Sitcker on shipping box DXL3970L 76x60 1 item
Sitcker on shipping box DXL3970L 80x24 1 item
Large inner packing box  DXL3900/3930/3945/3945PRO/3950/3970 1 item
Small inner packing box  DXL3900/3930/3945/3945PRO/3950/3970 1 item
Plastic card Pandora/Pandect universal English 1 item
Packaging for plactic card  89*57mm 1 item
Case Pandect black without embossing 1 item
Universal SIM card MTS 1 item
Double-sided adhesive tape  for Valet v2 black 1 item

Напиши мнение

Note: HTML се приема!
    Лоша           Добра

Pandora Elite алармена система GPS GPRS App имобилайзер

  • Производител: Pandora
  • Код на продукта: ELITE
  • Произведено в: Russian Federation
  • Наличност: В наличност
  • 1,219.00 лв


Подобни продукти

Модул за дистанционно запалване Pandora RMD-6 DXL

Модул за дистанционно запалване Pandora RMD-6 DXL

Pandora RMD-6 - релейният модул позволява отдалечено запалване и блокиране на двигателя, Pandora DXL..

108.50 лв

Безжичен магнитен датчик Pandora DMS-100

Безжичен магнитен датчик Pandora DMS-100

 Принципът на сензора се основава на използването на триосен акселерометър, който надеждно разп..

70.50 лв

Безконтактен имобилайзер Pandora BTR -101 2.4 GHz

Безконтактен имобилайзер Pandora BTR -101 2.4 GHz

Имобилайзера Pandora BTR-101 е модул за блокиране на запалването, което взаимодейства със всички бло..

128.80 лв

Интерфейсна алармена система Pandora Professional със GPS GPRS GSM App и имобилайзер

Интерфейсна алармена система Pandora Professional със GPS GPRS GSM App и имобилайзер

Pandora Professional e ОЕМ интерфейсна алармена система и е абсолютният световен шампион в областта ..

1,469.00 лв

Pandora Smart Pro аларма GSM GPS GPRS App имобилайзер

Pandora Smart Pro аларма GSM GPS GPRS App имобилайзер

Pandora Smart PRO е интерфейсна алармена с-ма със GPS, GPRS, GSM, App, Телеметрия и много други функ..

821.00 лв

Pandora Light Pro Can-Bus интерфейсна аларма

Pandora Light Pro Can-Bus интерфейсна аларма

Pandora Light Pro е интерфейсна алармена с-ма OEM, съдържа модул за дистанционно стартиране - з..

579.00 лв

Инструменти за демонтаж на пластмасови панели

Инструменти за демонтаж на пластмасови панели

Комплект от 4 професионални инструмента Pandora за демонтаж пластмасови елементи от автомобила и пла..

37.60 лв

Безконтактен имобилайзер Pandect IS-350i

Безконтактен имобилайзер Pandect IS-350i

Имобилайзерът Pandect IS-350i на Pandora е безжично устройство - имобилайзер независим от алармата н..

185.00 лв

Интерфейсна алармена система Pandora Light DX-050L с дистанционно палене

Интерфейсна алармена система Pandora Light DX-050L с дистанционно палене

Pandora Light DX-050L е наследник на Pandora DX-50, подобрен и модернизиран, включително в съответст..

309.00 лв