Ексклузивен сет за монтажници на съвременни автоаларми, модули и устройства е комплекта инструменти Pandora Pro. Pandora Tools set PRO е предназначен да опрости работата на автотехници и специалисти в монтажа на устройства за сигурност и обслужване. Този комплект е просто незаменим, както за професионалисти занимаващи се с инсталиране на системи за сигурност, допълнително оборудване, ремонт и диагностика на автомобилни електрически уреди с бордово напрежение 12 и 24 волта, така и за собственици на автомобили, които самостоятелно ремонтират и модернизират своите автомобили.

Комплекта включва инструменти за премахване на пластмасови интериорни панели Pandora Intro TK-1, изработени от специални материали (с помощта на тези инструменти рискът от повреда на панелите и частите е сведен до минимум) и най-добрия автомобилен тестер Pandora ALT-205, проектиран по такъв начин, че почти напълно Елиминира риска от повреда на веригите на превозното средство при опит за диагностициране и намиране на необходимите сигнални вериги.
Pandora ALT-205 има голям брой специални софтуерни алгоритми, които улесняват търсенето на специфични сигнали, вериги за свързване, които са толкова необходими при инсталиране на системи за сигурност и допълнително оборудване.
Освен това, благодарение на вградения microUSB порт, това устройство има възможност за актуализиране на софтуера – при наличието на нов фърмуер с разширена функционалност е наличен на нашия уебсайт.

Всички инструменти са опаковани в малък и много удобен кожен калъф. Всички инструменти са фиксирани с пришити еластични държачи, а има и специални джобове за кабели и консумативи, необходими при работа с електрическото оборудване на автомобила.

Напиши мнение

Note: HTML се приема!
    Лоша           Добра

Pandora ALT-205 тестер с комплект за премахване на пластмасови части от интериора Pandora Tools set PRO

  • Производител: Pandora
  • Код на продукта: Pandora Tools set PRO
  • Произведено в: Russian Federation
  • Наличност: В наличност
  • 298.60 лв


Подобни продукти

Pandora ALT-205 тестер

Pandora ALT-205 тестер

Мултифункционален автомобилен уред, предназначен дори и за най-модерните електро захранванващи мрежи..

268.80 лв

Инструменти за демонтаж на пластмасови панели Pandora Tools set

Инструменти за демонтаж на пластмасови панели Pandora Tools set

Комплект от 4 професионални инструмента Pandora за демонтаж пластмасови елементи от автомобила и пла..

37.60 лв