Безжичен Bluetooth датчик Pandora DMS-100BT WHITE е 3D сензор проектиран за дистанционно разпознаване на удар, наклон, движение и отваряне на врата, разположен на значително разстояние от базовото устройство - (алармена телеметрична с-ма Pandora) на превозното средство или домашната охранителна система за сигурност и обслужване. С помощта на сензора можете да контролирате зони като люк, куфар на багажник, капак на багажник, капак на ремарке, прозорец и др. Сензор за удар / въртене / наклон / движение, отваряне (магнитен датчик на Хол), температура и с автономно захранване и комуникация с автомобилни охранителни и телеметрични с-ми Pandora чрез Bluetooth 4.2-5.0 версия или по нови.

Миниатюрният датчик се захранва от литиева батерия CR123A. С тази батерия сензорът ще работи повече от година, дори когато е инсталиран в помещения и в подвижни модули, не защитени от замръзване. DMS-100BT се задейства чрез „отваряне“, магнитът се отделя от сензора, задейства сензора на хол, а вграденият акселерометър „разбира“ промяната в позицията си, както и се задейства от удар.
Обхватът и стабилността на връзката се осигуряват от криптирани и защитени протоколи чрез Bluetooth 4.2 (поне два пъти по-далечна връзка и изключителна защита от смущения, при този много натоварен радио честотен обхват). Чувствителността на вградения акселерометър вече се регулира чрез мобилното приложение за управление на алармата на автомобила от смарт телефон, можете също да конфигурирате и деактивирате сензора на хол, който регистрира промяната в позицията на магнита на частта за реакция на сензора.
Датчикът има вграден сензор за температура и вече може да визуализира температурата на околната среда, помещението или модула където се намира и да я предава на чрез приложението на алармата на автомобила. Това отваря нови приложения, като контрол на температурата в изотермични микробуси за транспортиране на храна, лекарства или просто наблюдение на температурата на околната среда – много популярна функция за потребителите на нашите системи. Да, и знаейки температурата вътре в гаража или място за съхранение в ремаркето и други, може да бъде полезно. Устройството е оборудвано с много контролни функции, които улесняват инсталирането и конфигурирането.
Консумация на енергия – другата гордост на нашите инженери, участвали в разработката на този сензор. Сега батерията CR123A няма да трябва да бъде подменяна преди три години реална употреба.
Всички параметри от сензора, могат да бъдат показани като отделни икони – модули в услугата за сигурност и телеметрия pandora-on.com с последващо показване в мобилно или пълно екранно компютърно приложение. И фантазиите на най-взискателните клиенти и специалисти могат да се сбъднат.

Напиши мнение

Note: HTML се приема!
    Лоша           Добра

Pandora DMS-100BT WHITE Безжичен сензор

  • Производител: Pandora
  • Код на продукта: Pandora DMS-100BT WHITE
  • Произведено в: Russian Federation
  • Наличност: В наличност
  • 89.60 лв


Подобни продукти

Микровълнов датчик Pandora VS-22D

Микровълнов датчик Pandora VS-22D

Pandora VS-22 D е микровълнов датчик за алармени системи Pandora. Двузонален микровълнов датчик с ре..

75.30 лв

Безжичен магнитен датчик Pandora DMS-100

Безжичен магнитен датчик Pandora DMS-100

 Принципът на сензора се основава на използването на триосен акселерометър, който надеждно разп..

70.50 лв

Безконтактен имобилайзер Pandora BTR-101 2.4 GHz

Безконтактен имобилайзер Pandora BTR-101 2.4 GHz

Имобилайзера Pandora BTR-101 е модул за блокиране на запалването, което взаимодейства със всички бло..

158.80 лв

Безжичен магнитен датчик Pandora DMS-100BT

Безжичен магнитен датчик Pandora DMS-100BT

Безжичен датчик за врата DMS-100BT е предназначен за дистанционно разпознаване на удар, въртене, нак..

89.60 лв

Байпас модул за дистанционно стартиране Pandora DI-4

Байпас модул за дистанционно стартиране Pandora DI-4

Модул за дистанционно стартиране Pandora DI-4, е безжичен Bluetooth байпас модул, предназн..

91.80 лв