Pandora Light DX-050L е наследник на Pandora DX-50, подобрен и модернизиран, включително в съответствие с желанията на нашите клиенти и партньори. Системата има такива предимства като: лесна инсталация, удобство и лекота на конфигуриране; много висок, почти рекорден е обхватът на радиоканала, вградени сензори с адаптивни алгоритми (удар, наклон, движение),  и алгоритми против фалшиви сработвания.
Също така системата има ниска цена за интегрирана OEM алармена система с CAN, LIN шина и дистанционно запалване с функцията имобилайзер байпас - CLONING; възможността за организиране на автоматичния старт на двигателя чрез вградения алгоритъм дори и на най-модерните автомобили.
  Допълнителна сигурност-комбинация от фабрични бутони за изключване на имобилайзера (контрол по CAN и аналогови сигнали)Позволява ви да разширите значително списъка с автомобили с поддръжка на функцията за безключово палене, благодарение на прилагането на високо технологичната ни с-ма Pandora Cloning, алармената ни система записва информацията на автомобила в нейната база за данни и по този начин копира фабричния ви ключ и дава информация за без-ключово стартиране на двигателя.  Позволява ви дистанционно и автоматично стартиране на двигателя, като надеждно контролира параметрите на двигателя и състоянието на автомобила. Най-гъвкавата и ефективна система за автоматично стартиране на двигателя. Възможни начални условия: Периодично; В даден момент; При напрежение; При температура; При команда от вас. Функцията за Турбо-Таймер поддържа двигателя запален ви позволява правилна употреба с турбо компресорни двигатели, като автомобила е под охрана с работещ двигател и без ключ. Програмиране, инсталиране и настройка на Смарт системата чрез USB mini порт. Максимални гъвкави и комплексни алгоритми за управление на стандартни и допълнителни отоплители или нагреватели. Ако вашият автомобил има фабричен или допълнителен  подгревател на двигателя, използвайте го дистанционно от мобилно приложение, интернет услугата ни или от мобилен телефон. Използвайте най-модерния и ефективен начин за затопляне на автомобила преди пътуването - отоплител на двигателя и купето. Мощен 32-битов ARM процесор с интелигентни алгоритми за икономия на енергия.
 Система против отвличане или изваждането ви от превозното средство, дори и при работещ автомобил. Вграден в базовия блок безжичен имобилайзер. Позволява на системата да клонира ключa, за да внедри безжичен байпас на вградения имобилайзер и дистанционно запалване. Системата е оборудвана с нов PWM порт за работа с оригиналния ключ на автомобила. Това позволява клонирането на фабричния ключ на с-мата. При поставянето на автомобила под активна защита, интернет услугата непрекъснато следи присъствието на GSM комуникация и координатите на автомобила. Изключителна функция на защита от "заглушители - тапа" теглене или при репатриране. При загуба на комуникация с колата, собственикът веднага ще получи предупреждение от интернет услугата ни. Пандора-SATELLITE е денонощна услуга с Център за реагиране, предназначена за клиенти със системи Pandora / PanDECT против кражба с функционалност GSM/GPS/GLONASS. Ние предлагаме модерно висококвалифицирано обслужване, насочено към подобряване на качеството на живот на нашите клиенти. Поддържа цифрова LIN шина за контрол и управление, внедрена в много популярни автомобили. Правилен контрол и мониторинг на подгревателните нагреватели Webasto Thermotop Evo и Eberspaecher Hydronic/Hydronic-2 чрез цифровата LIN шина.  Вграден в базовия блок безжичен имобилайзер. Позволява на системата да клонира ключa, за да внедри безжичен байпас на вградения имобилайзер и дистанционно запалване. Системата е оборудвана с нов PWM порт за работа с оригиналния ключ на автомобила. Това позволява клонирането на фабричния ключ на с-мата.
 Контрол на клаксон, сирена и други. Pandora Alarm Studio Приложение за програмиране на над 500 функции(в зависимост от модела на с-мата и автомобила) на Smart алармената с-ма. Позволява функционирането на фабричното дистанционно или ключ да контролира Смарт алармената с-ма както и тя да контролира всички параметри на фабричната алармена с-ма. 
Оборудвана с новия модел дистанционно - пейджър D-078, с подобрена дисплейна информация и съдържание.
На LCD дисплея се показва отделно посочени управление на вратите и икона за мониторинг на работата при включени подгреватели, както и може веднага да се направи оценка за текущото състояние на превозното средство на неговите бордови системи, като температура на двигател, външна и вътрешна, напрежение на батерия, състояние на всички поддържани системи, селектор на скоростна кутия и др.
Pandora Light DX-050L с дистанционно палене поддържа всички най-нови алгоритми за имобилайзер байпас, включително повечето от алгоритмите на Pandora CLONING, особено като се има предвид, че за автомобили RENAULT, NISSAN, LADA, Audi, Toyota, KIA, Honda, VW и много други, спестявате при инсталиране на допълнителен ключ и байпас модул, които като стойност и робота могат да бъдат решаващи при избор на алармена система.
Допълнителен бонус за собствениците на автомобили e пълният набор от системи, вече включва кожено калъфче за LCD дистанционното управление.
ХАРАКТЕРИСТИКИ:
Абсолютна защита от сканиране и хакерско прихващане и декодиране на сигнали.
Повишен диапазон на диалоговия радио канал
Турбо таймер
Работи при температура от -55 ° C
Вграден сензор за удар / наклон / движение (цифров 3D акселерометър)
10 независими зони на защита, включително защита срещу кражба на гуми.
Защита от фалшиви сработвания (интелигентна обработка)
Програмиране чрез Pandora - USB AlarmStudio
Индивидуална кодирана връзка на диалоговата система AES 128 бита
Многоканална радиовръзка - защита от смущения 868 MHZ
Ново дистанционно с разширен обхват на действие
Директно свързване към цифрови CAN, LIN и K шини за обмен на данни
Проектирана и произведена в Русия
Гаранция 24 месеца

Напиши мнение

Note: HTML се приема!
    Лоша           Добра

Интерфейсна алармена система Pandora Light DX-050L с дистанционно палене

  • Производител: Pandora
  • Код на продукта: Pandora Light DX-050L
  • Произведено в: Russian Federation
  • Наличност: В наличност
  • 309.00 лв


Подобни продукти

Pandora Smart аларма GSM GPS App immobilizer

Pandora Smart аларма GSM GPS App immobilizer

Pandora Smart е топ моделът, най-доброто излизало на пазара (техническото съвършенство в миниат..

598.00 лв

Pandora Light OEM интерфейсна алармена система

Pandora Light OEM интерфейсна алармена система

Алармената система Pandora LIGHT е от най-висок клас система за сигурност снабдена със Can-bus, ..

479.00 лв

Pandora Light + алармена система

Pandora Light + алармена система

Алармената система Pandora Light + е съвместима със всички автомобилина 12V захр. напрежение. С моду..

392.40 лв

Pandora Elite алармена система GPS GPRS App имобилайзер

Pandora Elite алармена система GPS GPRS App имобилайзер

Pandora Elite е Премиум клас телеметрична интерфейсна - комплексна алармена система за автомобили с ..

1,219.00 лв

Pandora Mini интерфейсна алармена система със имобилайзер

Pandora Mini интерфейсна алармена система със имобилайзер

Pandora Mini е усъвършенствана Can-Bus алармена система за сигурност със вграден имобилайзер, RF тра..

364.00 лв

Pandora Smart Pro аларма GSM GPS GPRS App имобилайзер

Pandora Smart Pro аларма GSM GPS GPRS App имобилайзер

Pandora Smart PRO е интерфейсна алармена с-ма със GPS, GPRS, GSM, App, Телеметрия и много други функ..

821.00 лв

Pandora Light Pro Can-Bus интерфейсна аларма

Pandora Light Pro Can-Bus интерфейсна аларма

Pandora Light Pro е интерфейсна алармена с-ма OEM, съдържа модул за дистанционно стартиране - з..

579.00 лв

Pandora Smart Moto GPS GPRS GSM алармена система

Pandora Smart Moto GPS GPRS GSM алармена система

Pandora Smart Moto е комплексна алармена система за мотоциклет с GPS, GPRS, GSM, Имобилайзер 2.4 GHz..

698.00 лв