Pandora Smart PRO е интерфейсна алармена с-ма със GPS, GPRS, GSM, App, Телеметрия и много други функции, имобилайзер на 2.4GHz - комуникиращ по 125 канала със криптирани 128 бита кодирани сигнали, Bluetooth над 4.2 версия за допълнителна сигурност- повторна проверка за оторизиране на собственика, най-доброто решение за превозни средства със OEM фабричен ключ, със вграден имобилайзер RF TAG транспондер на 2.4GHz и от 128 до 256 битово криптиране и най-новият GSM модем за интегриране на смартфони. Осигурявайки всички предимства на модерната и от най-висок клас сигурност на Pandora и дистанционното стартиране-запалване на двигателя дори и на автомобили от по-нисък клас, удобно добавя и вашата кола към списъка с вашите онлайн контролирани приспособления и системи.

 Разширява зоната за управление на системата и сигнализира за аларми, нотификации и събития, настъпващи или настъпили в превозното средство, чрез клетъчните мрежи. Осигурява постоянна надеждна връзка на автомобила с интернет услугата, което ви позволява гъвкаво да конфигурирате системата в роуминг и райони с лошо покритие на GSM мрежата. Повишава ергономичността на работата на системата. Колата винаги е в контакт с вас, винаги в онлайн услугата ни. Определя координатите чрез базовите станции на клетъчната мрежа. Позволява ви да получите географските координати на автомобила чрез клетъчната мрежа и да определите местоположението на автомобила, на открито, в гаражи, подземни паркинги и други места без GPS сигнал. Системата осигурява най-високо ниво на лична безопасност на собственика и превозното средство. Ако сте в злополука, системата автоматично ще открие наличието на сблъсък на колата и ще уведоми близките ви, че сте в беда, Smart системата ще изпрати текущите координати на автомобила, като фактите ще на аварията ще се запишат в безкрайната история на събитията в Интернет услугата ни. Увеличава значително потенциала на съвременната ни Смарт система против кражба на колата, като я прави част от фабричното електрическото оборудване. Системата поддържа едновременна работа с две цифрови Can-Bus шини, поддържа LIN, K-линия, K-Bus, P-Bus, W-Bus. Вградена и Multi-система за високоскоростни CAN-BUS интерфейси, позволява да монтирате системата дори и на най съвременните автомобили, оборудвани с цифрови шини с трансфер до 1 Mbit/sec. Допълнителна сигурност-комбинация от фабрични бутони за изключване на имобилайзера (контрол по CAN и аналогови сигнали) Позволява ви да разширите значително списъка с автомобили с поддръжка на функцията за безключово палене, благодарение на прилагането на високо технологичната ни с-ма Pandora Cloning, алармената ни система записва информацията на автомобила в нейната база за данни и по този начин копира фабричния ви ключ и дава информация за без-ключово стартиране на двигателя. Позволява ви дистанционно и автоматично стартиране на двигателя, като надеждно контролира параметрите на двигателя и състоянието на автомобила. Най-гъвкавата и ефективна система за автоматично стартиране на двигателя. Възможни начални условия: Периодично; В даден момент; При напрежение; При температура; При команда от вас. Функцията за Турбо-Таймер поддържа двигателя запален ви позволява правилна употреба с турбо компресорни двигатели, като автомобила е под охрана с работещ двигател и без ключ.
При поставянето на автомобила под активна защита, интернет услугата непрекъснато следи присъствието на GSM комуникация и координатите на автомобила. Изключителна функция на защита от "заглушители - тапа" теглене или при репатриране. При загуба на комуникация с колата, собственикът веднага ще получи предупреждение от интернет услугата ни. Трансмитер - TAG се използва като идентификатор на собственика и работи на 2,4-2,5 GHz - само тогава, когато е във опсега на системата блокирането на двигателя ще бъде изключено. Миниатюрният му размер осигурява удобство, комфорт и сигурност. Системата е оборудвана с Bluetooth-интерфейс на 2,4-2,5 GHz позволяващ да свържете допълнително, WiFi-блокировка, RFID трансмитери  GPS антена и много други модули, които значително разширяват функционалността на системата. Система против отвличане или изваждането ви от превозното средство, дори и при работещ автомобил. Мобилно приложение за Android, iOS, PC, Таблет и други операционни системи - контролират основните функции на системата за сигурност, (система за управление и защита, работата на двигателя, както и стартиране на двигателя, подгреватели и др.), достъп до безкрайната историята на събитията; местоположение, бордово напрежение, температура на двигателя и купето, налично гориво, сензори, датчици и много други. Въз основа на тази функция със безжични трансмитери - TAG и на 2,4 GHz, управлявате безжично системата; отключване, заключване, разпознаване на собственика, анти-кражба, дистанционно запалване, безключово отключване/заключване - hands-free и повишава максимално защитата на колата против кражба. Поддържа и контролира допълнителни устройства на 2,4 GHz. Вграден в базовия блок безжичен имобилайзер. Позволява на системата да клонира ключa, за да внедри безжичен байпас на вградения имобилайзер и дистанционно запалване. Системата е оборудвана с нов PWM порт за работа с оригиналния ключ на автомобила. Това позволява клонирането на фабричния ключ на с-мата.
GPS Глобална система за позициониране GPRS комуникация General packet radio service При поставянето на автомобила под активна защита, интернет услугата непрекъснато следи присъствието на GSM комуникация и координатите на автомобила. Изключителна функция на защита от "заглушители - тапа" теглене или при репатриране. При загуба на комуникация с колата, собственикът веднага ще получи предупреждение от интернет услугата ни. Пандора-SATELLITE е денонощна услуга с Център за реагиране, предназначена за клиенти със системи Pandora / PanDECT против кражба с функционалност GSM/GPS/GLONASS. Ние предлагаме модерно висококвалифицирано обслужване, насочено към подобряване на качеството на живот на нашите клиенти. Поддържа цифрова LIN шина за контрол и управление, внедрена в много популярни автомобили. Правилен контрол и мониторинг на подгревателните нагреватели Webasto Thermotop Evo и Eberspaecher Hydronic/Hydronic-2 чрез цифровата LIN шина. Pandora Alarm Studio Приложение за програмиране на над 500 функции(в зависимост от модела на с-мата и автомобила) на Smart алармената с-ма.  Модерният високопроизводителен процесор Cortex-M4 позволява използването на най-съвременните функционални алгоритми за работа със системите за сигурност - алгоритми за байпас на имобилайзера и сложната обработка на вградения акселерометър, при който шок, наклон и сензори за движение се изпълняват както и за определяне на качеството на шофиране. 
 Контрол на клаксон, сирена и други. Pandora Alarm Studio Приложение за програмиране на над 500 функции(в зависимост от модела на с-мата и автомобила) на Smart алармената с-ма. Позволява функционирането на фабричното дистанционно или ключ да контролира Смарт алармената с-ма както и тя да контролира всички параметри на фабричната алармена с-ма. Програмиране, инсталиране и настройка на Смарт системата чрез USB mini порт. Максимални гъвкави и комплексни алгоритми за управление на стандартни и допълнителни отоплители или нагреватели. Ако вашият автомобил има фабричен или допълнителен  подгревател на двигателя, използвайте го дистанционно от мобилно приложение, интернет услугата ни или от мобилен телефон. Използвайте най-модерния и ефективен начин за затопляне на автомобила преди пътуването - отоплител на двигателя и купето. Мощен 32-битов ARM процесор с интелигентни алгоритми за икономия на енергия.


Най-доброто решение за контрол, управление и проследяване - можете да използвате фабричния OEM ключ на автомобила, Bluetooth тагове- транспондери на 2.4 GHz, приложението за Smartphone и уеб браузър, за да получите достъп до огромната функционалност на Pandora Smart PRO алармена и телеметрична системата.
Вграденият GSM модем позволява на системата да осъществява повиквания, да приема команди чрез телефона и да доставя телеметрия на всяко уеб устройство - неограничено, което имате.
Вграден модул за дистанционно стартиране (запалване) с интегриран байпас на оригинални имобилайзери за много популярни марки автомобили.
Автоматични опции за стартиране на двигателя, турбо-таймер функия за контрол и охлаждане на турбината, контрол и управление на подгревателя на двигателя. Вградените сензори за шок, движение и наклон, поддържани от интелигентни адаптивни алгоритми, осигуряват интелигентна защита. Малък по размер и лесен за използване, системата работи надеждно дори при екстремни климатични условия.

Bluetooth 4.2
Можете да контролирате системата си чрез мобилно приложение Bluetooth (без 3G / GPS/ GPRS връзка). Протоколът Bluetooth ви позволява да инсталирате допълнителни модули като безжично WiFi блокиращо реле BT, BT модул за двигателя и други.

Вграден 2G / 3G интерфейс
2G / 3G връзката разширява зона, в която можете да контролирате системата и да получавате известия за аларма, състояние, нотификации, живи данни и услуги в зоната за покритие на клетъчната мрежа. Можете да контролирате автомобила си отвсякъде.
Imagem
Интегриран приемник GPS / GLONASS
Вграденият приемник има ниска консумация на енергия, висока чувствителност и минимално време за реакция след "студено" и "топло" стартиране. Тя осигурява надеждно проследяване при условия на ниско ниво на сигнала на GPS / GLONAS и градски райони.

Имболизиращ байпас и технология на клониране
Immo-key портът и вградената функция на Pandora Clone позволяват да се приложи алгоритмичен байпас на оригиналния имобилайзер и стартиране на двигателя от всяка точка на земното кълбо, на повечето модерни автомобили.

Мобилно приложение App
Новите приложения за Android и iOS предоставят подробна информация за фукциите и услугите, история на събитията. Позволява и промяна на системните настройки, контролиране на основните функции на системата (активиране / дезактивиране, управление на двигателя и подгреватели на двигателя). Bluetooth 4.2 ви позволява да използвате телефона си като RF Tag - трансмитер, за да използвате функцията за свободни ръце.

Bluetooth TAG
В системния комплект е включен миниатюрен Tag - транспондер за Bluetooth. Транспондера има бутон за активиране / дезактивиране. Bluetooth интерфейс позволява да се реализира надеждна функция за свободни ръце с регулируемо работно разстояние.

Гаранция 36 месеца

Напиши мнение

Note: HTML се приема!
    Лоша           Добра

Pandora Smart Pro аларма GSM GPS GPRS App имобилайзер

  • Производител: Pandora
  • Код на продукта: Smart PRO
  • Произведено в: Russian Federation
  • Наличност: В наличност
  • 0.00 лв


Подобни продукти

GPS тракер GPRS LBS Bluetooth Pandora FINDER

GPS тракер GPRS LBS Bluetooth Pandora FINDER

Pandora FINDER е преносим GPS/  GLONASS / GPRS / GSM / LBS / SMS тракер с автономно захран..

262.20 лв

Pandora Mini интерфейсна алармена система със имобилайзер

Pandora Mini интерфейсна алармена система със имобилайзер

Pandora Mini е усъвършенствана Can-Bus алармена система за сигурност със вграден имобилайзер, RF тра..

0.00 лв

Интерфейсна алармена система Pandora Professional със GPS GPRS GSM App и имобилайзер

Интерфейсна алармена система Pandora Professional със GPS GPRS GSM App и имобилайзер

Pandora Professional e ОЕМ интерфейсна алармена система и е абсолютният световен шампион в областта ..

1,469.00 лв

Аларма за мотор Pandora Moto

Аларма за мотор Pandora Moto

Pandora MOTO е Алармена система която е оборудвана с всичко необходимо, за да се осигури надеждна за..

519.80 лв

Безконтактен имобилайзер Pandect IS-350i

Безконтактен имобилайзер Pandect IS-350i

Имобилайзерът Pandect IS-350i на Pandora е безжично устройство - имобилайзер независим от алармата н..

185.00 лв

Имобилайзер байпас модул Pandora DI-2

Имобилайзер байпас модул Pandora DI-2

Байпас модул за временно симулиране на наличието на чип - имобилайзер в превозното средство Pandora ..

29.60 лв

Pandora EYE GPS тракер GPRS LBS

Pandora EYE GPS тракер GPRS LBS

Pandora EYE е GPS, GPRS, LBS GLONASS тракинг устройство, първото ни самостоятелно (Stand Alone) за п..

231.90 лв

Pandora Smart Moto GPS GPRS GSM алармена система

Pandora Smart Moto GPS GPRS GSM алармена система

Pandora Smart Moto е комплексна алармена система за мотоциклет с GPS, GPRS, GSM, Имобилайзер 2.4 GHz..

789.00 лв

Модул за заключване на преден капак DefenTime V5

Модул за заключване на преден капак DefenTime V5

Универсален електромеханичен модул за заключване на предния капак DefenTime V5 произведен в Русия.Пр..

128.90 лв

Аларма за кемпер Pandora CAMPER с GPS GSM GPRS имобилайзер

Аларма за кемпер Pandora CAMPER с GPS GSM GPRS имобилайзер

Pandora CAMPER е OEM Премиум клас охранителна алармена с-ма с телеметрия, GSM, GPS, GPRS, LBS, App,&..

1,224.90 лв

Алармена система Pandora Professional с GSM GPS GPRS App и имобилайзер DXL 5000L V2

Алармена система Pandora Professional с GSM GPS GPRS App и имобилайзер DXL 5000L V2

Pandora Professional DXL 5000L V2 е Премиум клас Комплексна охранителна телеметрична алармена с-ма с..

1,469.00 лв

Интерфейсна аларма Pandora LIGHT V2 с дистанционно стартиране

Интерфейсна аларма Pandora LIGHT V2 с дистанционно стартиране

Pandora Light V2 е ОЕМ интерфейсна алармена охранителна система. Модул RMD-5 за дистанцион..

434.80 лв

Pandora ELITE v2 GSM 4G/LTE GPS GPRS APP Bluetooth имобилайзер

Pandora ELITE v2 GSM 4G/LTE GPS GPRS APP Bluetooth имобилайзер

PANDORA Elite v2 Флагманът, е Премиум – Бизнес клас Комплексна охранителна телеметрична алармена с-м..

1,788.60 лв

Pandora CAMPER PRO GSM GPS GPRS App аларма за кемпер

Pandora CAMPER PRO GSM GPS GPRS App аларма за кемпер

Pandora CAMPER PRO Премиум клас охранителна телеметрична алармена с-ма с GSM 3G/2G, GPS, GPRS, LBS, ..

1,999.90 лв

Pandora NAV-X GSM GPS -GPRS Тракер Pandora

Pandora NAV-X GSM GPS -GPRS Тракер Pandora

Pandora NAV-X е безжичен, компактен модул, предназначен да разшири офлайн системите Pandora MINI и L..

319.60 лв

Тракер GSM GPS Keetec GPS Sniper Max

Тракер GSM GPS Keetec GPS Sniper Max

GSM GPS тракер Keetec GPS Sniper Max е проектиран да локализира текущото положение на автомобила чре..

308.80 лв

GPS ТРАКЕР ЗА КАМИОНИ GSM GPS Keetec GPS Sniper Max

GPS ТРАКЕР ЗА КАМИОНИ GSM GPS Keetec GPS Sniper Max

GSM GPS тракер Keetec GPS Sniper Max е проектиран да локализира текущото положение на камиона чрез G..

308.80 лв

Pandora Smart Pro V3 Охранителна с-ма 4G LTE GSM GPS GPRS APP имобилайзер

Pandora Smart Pro V3 Охранителна с-ма 4G LTE GSM GPS GPRS APP имобилайзер

Pandora Smart Pro V3 е първият модел от ново поколение Премиум клас съвременни комплексни охран..

989.00 лв

Pandora Light Pro V2 Can-Bus интерфейсна аларма имобилайзер APP

Pandora Light Pro V2 Can-Bus интерфейсна аларма имобилайзер APP

Pandora LIGHT PRO V2 интерфейсна охранителна алармена с-ма с Bluetooth, имобилайзер, APP, диста..

635.00 лв

Pandora Mini V3 интерфейсна алармена система Bluetooth имобилайзер и app

Pandora Mini V3 интерфейсна алармена система Bluetooth имобилайзер и app

Pandora MINI V3 е първокласна охранителна алармена с-ма с имобилайзер за превозни средства..

434.80 лв